anizz sakura

Izzati Suhaide Si Gadis Comel Dari Kelantan

Thursday, April 14, 2016

Assalamualaikum...

lama dah rasanya tak review review ni... haa nak perkenalkan kak zati kami dari EFG ni.. mek kelate comel ni kalau senyum, hamboiii cairrr ais taw..hahah.. kalau dengar suara dia lagi cairrrr aiss.. siapa nak terjah, nie link dia :-

klik gambar untuk ke blog beliau
seorang izzati yang mempunyai degree statistik from Kota Bharu yaww.. muka manisss aje.. kalau nak mintak khidmat pakar cinta contact je kak zati ni oke.. blog yang pelbagai rencah, pelbagai cerita.. yang pasti anda tidak akan bosan baca blog kak zati ni.. banyak tips tips.. cinta ada.. pasal blog ada.. haa semua la ada.. kan dah kata takkan bosan kalau singgah blog kak zati ni.. 

design blog yang ringkas dan kemas.. aummm i likee.. baru best singgah baca berjam jam pun tak loading kan..hihi.. ehhh apa lagi..terjah la blog kak zati.. tak best la kalau cerita sini.. tak de feel nanti.. mehhh mehh kita ke sana... klik gambar di atas untuk ke blog kak zati eh.. babai... ^__^

You Might Also Like

6 Pengulasan

  1. Amboii anis..kemain puji tu haaa..haha..tenkiuu syg.. Hee

    ReplyDelete
  2. memang manis.. macam gula-gula kapas colour pink.. hehehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Pcl belum sempat terjah blog izzati..haha kantoi, entri pasal topik cinta tu..rasanya memang dia win lah.. rasa2 je.. jom terjah blog zati.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook