anizz sakura

Sesi Pertama Persekolahan 2018

Tuesday, January 02, 2018

Assalamualaikum.. alhamdulillah sesi pagi untuk tadika anis tadi berjalan lancar.. macam macam gelagat ada.. ada yang berani.. ada yang terpinga pinga.. alahaii anak.. seperti biasa.. ibu bapa hanya dibenarkan menunggu anak tidak lebih dari setengah jam.. untuk memudahkan sesi suai kenal anak anak dengan pelajar dan guru..


tadika images
Anak anak zaman milenia ni cepat je mesra.. cuit cuit sikit je dah jadi bestfriend.. sampai nak ke toilet pun nak bestfriend temankan.. alahai.. haahahha.. so tahun 2018 ni anis terima majoriti pelajar baru.. sebab pelajar lepas kebanyakan dah melangkah ke sekolah rendah.. bagaimana pengalaman mak mak hantar anak hari pertama hari ni? Banyak drama ke tak ye? Meh la share ...  mesti macam macam jenis ada kann.. hihihihi...

You Might Also Like

8 Pengulasan

  1. Selamat tahun baru 2018 da selamat bertugas mendidik anak bangsa.

    ReplyDelete
  2. Seronok kalau pengalaman pertama kan..akak pun dulu seronok hantar dania tadika..nasib baik dia jenis cepat mesra ngan orang..tinggalkan aje kat tadika tu dia x nangis pun

    ReplyDelete
  3. Kalau yang tadika dan tahun 1 mmg byk gelagat mereka anis.
    Mcm akak ni anak dah tahun 5.. kurang lah sikit itu pun suruh juga hantar smpi ke kelas huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Anak bujang cikla pun dh masuk tadika, first day hari ni. Tgk tadi ok je. Turun motor terus berlari masuk sekolah. Excited.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Hari ni colleagues memang pakat share gambar anak masuk sekolah.
    Ada yang sampai tengahari dah mula exhausted.
    Ada yang sampai sampai dah teriak.
    Ada yang dah sampai sekolah baru tahu sebenarnya kena tukar sekolah lain.
    Warna warni betul!

    ReplyDelete
  6. dulu pernah ada pengalaman masuk tadika kemas beberapa bulan je pastu tadika tutup hahahha terus tak masuk tadika

    hanisamanina.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook