anizz sakura

IMAAN SUCI WIPES | BUKAN SEKADAR TISU BIASA

Friday, August 24, 2018

Assalamualaikum.. kali ni anis nak memperkenalkan satu produk yang sangat bagus dan sangat praktikal untuk digunakan.. masalah biasa bagi kaum hawa ialah part bahagian cuci muka lepas menggunakan makeup.. banyak benda nak bawa dalam beg.. sebab tu kaum hawa terkenal dengan beg berat.. macam anis sendiri jarang makeup sebab malas nak bawa macam-macam barang..

Tetapi..... sejak anis kenal dengan produk imaan suci wipes ni.. rutin agak berubah dan produk ni adalah tisu yg sangat senang letak aja dalam beg settle dan jimat ruang..  ia amat selamat digunakan sebab teksturnya yang lembut.. meh anis perkenalkan satu-satu produk keluaran imaan suci world ni.. ia bukan sekadar tisu biasa okayy..





Banyak tak? Macam-macam warna ada taw.. semua ada fungsinya yang tersendiri.. anis sendiri ingat tisu basah biasa je tetapi sebenarnya tak.. macam-macam kita boleh guna taw.. bahan-bahan yang digunakan juga dari bahan yang bagus..



4 JENIS IMAAN SUCI WIPES


- Pink adalah untuk tisu pembersih wajah dan argan

- Biru adalah untuk tisu pembersih wajah

- Purple adalah untuk tisu pembersih zon intim wanita

- Kuning adalah untuk tisu pembersih seisi keluarga 


 



IMAAN SUCI WIPES (biru)

1 - Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat

2.-  Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof

3- Wangi bukan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkan kulit muka sebab ada vitamin E
4    sesuai kulit berjerawat dan berminyak

5-  Ringan di bawa apabila travel




TISU ARGAN OIL ( pink)
-   - Sehelai tisu cukup untuk menanggalkan solekan seluruh wajah, permukaan honeycom- gandakan kuasa menanggal makeup walaupun waterproof makeup

-   - Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka

-   - Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free

-   - Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitive

-   - Kaya dengan antioksidan ( melambatkan kesan penuaan)

-   - Mengurangkan jerawat dan parut.





TISU FAMILY(kuning)
Imaan Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.

•Tiada alkohol
•Lapkan seluruh tubuh termasuk wajah
•Selamat untuk bayi

  • menghilangkan kekotoran seperti daki dan peluh.
  • membersihkan anak-anak ketika muntah, tukar lampin dan lain-lain.
  • sesuai dibawa ketika travel dan ketika ketiadaan air.
  • melembabkan kulit.
  • membersihkan alatan permainan anak-anak.





TISU IMAAN FEMININE WIPES (UNGU)


 tisu lembap khas untuk penjagaan zon intim wanita. mempunyai dua bahan utama iaitu daun sireh dan pati mawar.. Daun sireh adalah untuk mematikan kuman dan antioksidan.. daun sireh mengandungi bahan asli antiseptik.. Pati mawar pula adalah untuk mengimbang kadar pH dan untuk menyegarkan kulit.

Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama
  1.  Membersih;
  2. Menyegar
  3.  Melindungi miss V.
banyakkan kelebihan dia.. semua produk imaan anis dah cuba dan merasai sendiri.. memang memudahkan urusan seharian kita..


PROMOSI PRODUK IMAAN SEMPENA KEMERDEKAAN

  • Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan tamat pada 31 ogos 2018.






HARGA ASAL

RM55 (25 uncang)

Trial Zero Belly
RM28 (10 Uncang



Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. 

sebarang pertanyaan boleh terus hubungi cik hazirah di bawah ini ye...

Page : tisu viral

No. tel : 0193922261  (zira)

You Might Also Like

5 Pengulasan

  1. terbaek.. baru dgr jenama produk ni :)

    ReplyDelete
  2. lamanya tak menjenguk adik yang sorang ni ehhe..

    ReplyDelete
  3. wet tissue adalah antara benda terpenting kena ada dalam mekap pouch. senang nak tanggal mekap sebab malas nak cuci selalu..

    ReplyDelete
  4. Suka tengok warna tisu ni colourfull nampak ceria kan

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook