anizz sakura

giveaway miniature photography by waza studios

Monday, November 28, 2016

Assalamualaikum...



seperti yang miza pernah bagitaw dekat entry sebelum ni nak buat giveaway yang hadiahnya adalah gambar korang akan diedit menjadi seperti banner di atas.suka tak?sebenarnya nak buat giveaway ni untuk memperkenalkan waza studios yang baru je muncul awal bulan november dulu untuk korang semua. lagi satu untuk pengetahuan korang juga waza studios ni juga adalah hasil kolaborasi miza dengan kawan miza.alhamdulillah ^ ^

syarat-syarat penyertaan

1) terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) mempunyai blog dan instagram

3) follow blog dorayakino.blogspot.com

4) follow instaram waza_studios

5) copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)


pemilihan pemenang

okay untuk pemenang kitorang akan melakukan cabutan secara menual dan sebanyak empat orang pemenang yang akan dipilih.setiap pemenang gambar nya akan diedit sebanyak dua gambar sahaja.selepas itu,setiap pemenang mestilah meletakkan gambar tersebut di ig atau di blog masing-masing.(kalau letak kat ig kenalah tag waza studios okayh!hehe)

untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh..

senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa

senarai peserta

#jomsapotwazastudios!

You Might Also Like

3 Pengulasan

  1. all the best !! =D
    dtg fllw sni 671#
    newbie lg, mohon support =)

    ReplyDelete
  2. terlambat sudah nak join. huhu

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook