anizz sakura

Servis Urutan Badan Yang Terbaik

Thursday, November 10, 2016

Assalamualaikum... siapa sini suka mengurut? kalau dapat mengurut mesti syokkan..heee.. tetapi, yang tak bestnya kita selalu tak cukup masa nak pergi rumah orang mengurut kan..

belum kira bab minyak,tol,duit pengeras.. haaa tu kadang kadang malas terus fikir nak berurut segala macam tu.. dan merana la menahan sakit yang kita sendiri je tahu dan rasa.. ye dakk? 

tapiiii haaa sekarang kan dah zaman moden.. dunia dihujung jari sekarang ni..heee.. klik klik je... pernah dengar servis urut online? tak pernah? meh sini baca sampai habis..

terapimy, urut badan, refleksologi, servis bekam, servis urut,

Servis Urut Badan Terus ke Rumah anda.


terapi.my. sapa pernah guna khidmat ni? sekarang tak perlu susah2 hanya perlu tempah online je.. dan tukang urut akan terus ke rumah taw. senang x keje? balik penat bekerja terus booking and then tunggu la tukang urut bertauliah sampai depan pagar rumah..hihi..

terapiMy ni jugak menawarkan servis bekam dan refleksologi jugak taw.. khidmat perbidanan juga ada..banyak kelebihan guna servis terapiMy ni..

Kelebihan Menggunakan Servis TerapiMy

- servis rawatan dia sehingga 11malam.. kalau korangbalik keje pukul 7, sempat je nak sesi urut megurut ni..  tak perlu keluar rumah..

- kita boleh pilih sendiri waktu yang kita free.. nak malam ke petang ke pagi ke.. mudahkan?

- dan harga yang ditawarkan memang berpatutan setanding dengan servis yang ditawarkan..



gambar di atas adalah cara cara untuk menempah online di terapiMy.. mudah kan?? haaa jangan lupa gunakan kod terapi23 untuk dapatkan diskaun 10%.. jangan lupa gunakan kod terapi23 tu ye.. 



terapi.my merangkumi kawasan kawasan ini.. ampang, bangi, bandar baru Salak Tinggi, Cheras, Cyberjaya, Damansara, Gombak, Kajang, Kelana Jaya, Keramat, Klang, Nilai, Petaling Jaya, Puchong, USJ, Sungai Buluh,  Shah Alam dan Subang Jaya.

tetapi masa akan datang, team terapi.my akan menambah kawasan untuk kemudahan kepada semua..


untuk sebarang pertanyaan dan untuk tempahan boleh hubungi mereka di :-

Website : 
www.terapy.my

Facebook : 
www.facebook.com/terapi.my

Instagram:
www.instagram.com/terapi.my

Tel :  013 9239551



You Might Also Like

13 Pengulasan

  1. Pernah guna khidmat terapi.my
    Sangat senang dan memudahkan. Whatsapp je dan perawat datang tepat pada masanya. Saya bagi 10bintang

    ReplyDelete
  2. wah.. servis yang terbaik sampai ke rumah. jimat masa, tenaga.. semua hujung jari..b

    ReplyDelete
  3. Mmg terbaik servis ni.. mana nak cr servia mcmni ktmalaysia kan ..hihi

    ReplyDelete
  4. Sekarang zaman makin canggih..boleh tempah juruterapu terus ke rumah..mmg terbaik la servis terapi.my ni

    ReplyDelete
  5. Best betul semuanya boleh delivery 😉

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, semakin melebarkan sayap,semoga pusat servise terapi.my akan berada di seluruh malaysia.

    ReplyDelete
  7. Bagus servis mcm ni..x yah pening fikir keselesaan sebab dh tentu dari rumah ke rumah kan...kat umah kita for sure selesa

    ReplyDelete
  8. Bagusnya ada servis begini! Siap ada diskaun! Kalau ada kat seremban ni, inshaaAllah saya dh try! Hehe

    ReplyDelete
  9. Bagus servis macam ni..memudahkan org ramai

    ReplyDelete
  10. Wahh...bagus servis ni. Boleh datang ke rumah. Mujur putrajaya ada

    ReplyDelete
  11. servis rawatan dia sehingga 11malam.. kalau korangbalik keje pukul 7, sempat je nak sesi urut megurut ni.. tak perlu keluar rumah..ini memang bagus utk orang yg sentiasa busy kerja siang.. terbaik.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook