anizz sakura

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Wednesday, July 08, 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

You Might Also Like

62 Pengulasan

  1. Good luck.... all the best...!!! Proud to be part of efg...

    ReplyDelete
  2. Good Luck ...
    Bonde Ucapkan....EFG Awesome
    EFG005

    ReplyDelete
  3. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  4. good luck!! menang bagi 2 okey.... EFG045 done singgah sini

    ReplyDelete
  5. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  6. Best of luck anizz, kalau menang duit raya, kita share yea. haha...

    ReplyDelete
  7. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  8. jom sertai saya join juga... mana tahu rezeki dapat duit raya yeahhhh

    http://www.arzmoha.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari efg007 ..good luck efg002..kalau menang sila bagi sama rata hokey

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen sama. selamat maju jaya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  11. goodluck kakniz. akan joim jugak nanti

    ReplyDelete
  12. Ramai dah singgah.. so EJEN EFG)#& mendarat di sini, tinggalkan jejal tanda join SEGMEN YANG SAMA.. hehe

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum.. hai salam perkenalan.. saya singgah dari giveaway yang sama.. goodluck..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. EFG041 singgah sini juga

      Delete
    2. good luck ea..
      terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015. Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
      Pastikan anda mengikuti syarat yang telah ditetapkan supaya berpeluang untuk menjadi pemenang .

      #EFG006

      Delete
  15. good luck! :D semoga EFG terus maju

    ReplyDelete
  16. goodluck aniss, dah like belum page efg 009 :) haha

    ReplyDelete
  17. terima kasih kerana menyokong

    ReplyDelete
  18. terima kasih memberikan sokongam

    ReplyDelete
  19. EFG043... Good luck... lumayan giveaway efg.. :)

    ReplyDelete
  20. good luck..done join..wish me luck too..hihihi

    ReplyDelete
  21. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  22. good luck kak aniz =) #EFG #bukansembangkosong

    ReplyDelete
  23. Singgah follow sini dari segmen sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. good luck... singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.dikbee.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  26. saya singgah dari GA yg sama ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    goodluck !!

    ReplyDelete
  27. wana dari segmen yg sama :) GOODLUCK!!

    follow awak ..

    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  28. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  29. KG singgah..KG pun join GA ni..jemput singgah ya
    http://www.kakgojes.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  30. Salam, moga berjaya dalam Giveaway EFG Mega Raya

    Ikhlas dari
    www.hajarshikin.com

    ReplyDelete
  31. Meriahnya Giveaway Mega Raya EFG ni....!!
    memang havoc giler arr... siapa tak join rugi lah... :)

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum , Salam Ramadhan , saya singgah sini ya .

    Good luck , kunjungan dari GA yang sama :) jemput singgah ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  33. Tq invite, nak join jgk laa..")

    ReplyDelete
  34. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  35. singgah dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook