anizz sakura

Baru 1 Entri je untuk 2017? Blogger Pemalaskah?

Wednesday, May 10, 2017

Assalamualaikum..

ya allah lamanya anis tak update blog.. maafkan anis ye siapa yang singgah dan komen.. yang follow blog anis.. maaf sangat-sangat anis tak reply.. kekangan masa dan juga masalah yang satu persatu melanda ni..buat mood kelaut je.. hurmm..

Maafkan anis ye sebab baru approved komen semua.. jangan berkecil hati ye.. anis cuba yang terbaik untuk balas semua komen dan terjah blog ye.. ada blog yang takda button follow dan ruangkan komen.. jadi anis singgah je.. doakan anis istiqamah berblogging ye... rinduu nak tulis setiap masa.. semoga semua kawan kawan sentiasa dalam lindungan kasih dan sayang allah... :) i heart u alls..

Okay la nak pi jengah blog blog lain pulak.. :) babaiiii

You Might Also Like

9 Pengulasan

  1. hai kak anis. its okay. take your time. settle kn yg mana penting dlu. ada masa baru pikir pasal blog

    ReplyDelete
  2. Take you time.. Ena pun lately ni busy dengan hal university, memang jarang update blog

    ReplyDelete
  3. tak apa lah relax je (^_^).Ucing singgah sini..

    ReplyDelete
  4. haha takpe, blog kita pun bersawang xD

    ReplyDelete
  5. Tak pe.. nak kena cari momentum tu.. baru rasa seronok nak berblogging.. Teruskan usaha >.<

    ReplyDelete
  6. Takper relax.. if bz benda yang penting takper..

    ReplyDelete
  7. Takpe. Ambil masa untuk cari balik mood😊

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook