anizz sakura

Lama Berkelana Dari Dunia Blogging

Wednesday, August 18, 2021

 Assalamualaikum semua.. lama betul anis menyepi dari blogging.. bukan tidak minat, cuma kekangan waktu dan juga ada masalah-masalah tertentu yang membuatkan anis terpaksa stop..





Hati dan jiwa masih kuat nak menulis.. setiap kali nampak post kawan-kawan blogger setiap kali tu excited taw.. ada kawan-kawan yang dah berjaya, alhamdulillah.. yang dah berkahwin ada anak pun dah kan.. hihihi... anis?? janganlah ditanya..hihihihi... doakan yang terbaik untuk anis..


haihhh ada ke orang nak baca ni anis taip panjang-panjang ni.. dan tak lupa juga buat kawan-kawan blogger yang dah pergi tinggalkan kita semua.. semoga Rohnya dicucuri Rahmat Allah swt.. aminnnn.... 


Jap...... ada ke yang baca ni?hahahah kalau ada hit komen okay.. nanti anis reply walaupun slow sikit..almaklumlah macam-macam dugaan kalau nak online blog ni..hahaha... penyakit M tu tebal sikit.. but i try my best..hihihihi... okay korang.. stay safe okay.. sayang korang taw taw taw.....

You Might Also Like

8 Pengulasan

  1. assalamualaikum anis sihat ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam kak anies.. ya allah rindu kak anies.. :) rajin kak anies singgah sini.. thanks kak.. alhamdulillah sihat.. kak anies sihat ke?

      Delete
    2. alhamdulillah sihat...

      stay safe tau!
      dah dpt vaksin ke tu?

      Delete
    3. dah kak nies.. complete dah dua dos.. alhamdulillah :)

      Delete
  2. Replies
    1. hahahah... terbaik lah wak.. :) thanks singgah baca :)

      Delete
  3. Singgah sini baca. Suruh komen jadi saya tinggalkan komen.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook