anizz sakura

Siapa Baik Hati?? Boleh Tolong Tak?

Friday, April 18, 2014

Assalamualaikum semua.. salam khamis yg mendung.. ala2 macam jerebu je hari nie.. hurmm..oke la anis nak mintak tolong korang sgt2.. sudikah kiranya korang semua LIKE gambar entry review yang kat bawah nie? anis harap sangat ada yang baik hati tolong..tak susah pun..senang je.. :)


klik gambar tu untuk terus ke FB tersebut ye.. anis harap ada la yang baik hati kan..^__^


semua ada FB kan? haa boleh la sapa2 pun like.. terima kasih banyak2 pada yang sudi like..anis hargai sangat2..hanya ALLAH sahaja dapat balas budi baik korang semua.. ehh lupe nak crite..tujuan anis mintak tolong like gambar nie, sebab anis terpilih untuk cabaran slimfast diet tu.. maknanya, anis dah selesai buat entry review, so anis kena dapatkan like terbanyak utk entry review seperti gambar di atas nun.. tarikh dia dari 3April - 18April 2014.. mintak tolong yer..

p/s : kalau ade sape2 mintak anis like gambar pon boleh tinggalkan link gambar kat ruangan kome k.. :)

*sticky post*

You Might Also Like

30 Pengulasan

  1. nanti sy like.lps like pic sy skali ye hehehe
    https://www.facebook.com/mbherbs/photos/a.424193451049358.1073741846.172523436216362/424418264360210/?type=3&theater

    ReplyDelete
  2. hai^_^
    dah like dah,
    gudluck yeee!!!! :DDDD

    ReplyDelete
  3. kak anizz. im done. siap comment lagi. gitu. wish you luck =D hehehe

    ReplyDelete
  4. Dah tolong like jugak. Goodluck.

    ReplyDelete
  5. sy like sume peserta. all the best awak

    ReplyDelete
  6. Ok dah like... hadiah nanti share sikit tau... hehe

    ReplyDelete
  7. done :) wish me kat sini blh x? http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek_6.html tq :D

    ReplyDelete
  8. Ok Kak Lya Dah LIKE
    Moga BERJAYA ya ANIZZ

    ReplyDelete
  9. Kena tunggu lunch baru bley bukak FB.

    ReplyDelete
  10. ok done like & follow cne :)..gud luck

    ReplyDelete
  11. done like..follow saya ya.. tq

    ReplyDelete
  12. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

    ReplyDelete
  13. i follow u..

    Jom visit my blog.Ade jualan preloved items/bundle murah2 & berkualiti =)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook