anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : Senarai Kelajuan Internet Mengikut Negara

Wednesday, April 23, 2014

Assalamualaikum....


wah Vietnam dan Kemboja lebih laju eh dari Malaysia..huhuhu

You Might Also Like

20 Pengulasan

  1. memang la sakit hati dgn kelajuan internet di malaysia skrg..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jom g vietnam.. internet laju..hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. tu la kak..tersangat la jauh bezanya.. ^__^

      Delete
  4. nak pindah g singapore arr cemni.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah boleh buat survey nie..pasal kelajuan internet kat malaysia.. ramai nak duk sgapore..hihi

      Delete
  5. wahhh...memang jauh beza nampaknya kita ngan negara jiran..bukan 2 kali ganda dah tapi berganda-ganda...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berganda2.. huhuhu.. kan best malaysia laju jugak speed internet..huhuhu

      Delete
  6. duk kat singapore la camni.
    kalau dowload movie mesti kejap je kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu laa.. tak pun jalan2 kat tambak johor dekat2 area sgpore tu, kite pakai line tenet dieorang..hahah..

      Delete
  7. asib baik tak dok belakang sekali..
    jom gi singapore!! XDD

    ReplyDelete
  8. pergghh!
    dasat singapore ni..hebat2..
    bila malaysia nak camtu!!hukhuk

    ReplyDelete
  9. malaysia ni, dahlah plan dia mahal gila bapak.. line kemain ciput.. kalau luar negara, murah kot.. line lagi okay.. dah terbukti ngan gambar kat atas.... haih.. nanti mulala kena halau gi negara lain... huhu

    ReplyDelete
  10. Wow singapore yg first pdhal kita ni b'jiran je tp jauh ke belakang......;-(

    ReplyDelete
  11. s'pore tu klo dok kt hulu mna2 hutan pon internet mesti laju jugak kn..kihkihkih

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook