anizz sakura

Cabaran Puasa Hari Ketiga

Tuesday, July 01, 2014

Assalamualaikum semua.. dah masuk puasa hari ketiga dah kan.. dan dah masuk bulan julai... haa sape lahir bulan julai?? angkat kaki cepat..hihi.. haa tajuk kat atas tu macam banyak sangat je kan cabaran..hihi.. takdelah cabaran mane pun.. hari nie letih sangat2.. macam tak larat nak bangun.. nak baring je rase.. hari nie panas tak terik cuma bahang dia tu agak membahang.. (ape tah jenis ayat) huhuhu... dengan ada sedikit jerebu dan bau dia buat anis sakit tekak.. kering tekak nie..alahai.. dugaan puasa ketiga.. tapi tu tak menghalang untuk berpuasa oke.. aippp aippp sape bukak periuk tu.. hihihi.. tadi jalan2 dekat facebook..penat berjalan2 terjumpa satu video yang kawan2 share.. tengok video nie sedih pulak..hukhuk.. ada orang kata tu iklan je..tapi tetap menyentuh hati.. rasanya ramai dah tengok kot.. sape tak tengok lagi, meh2 tengok.. (kalau nak padam lagu blog,pegi kat sidebar kanan dekat gambar profile boleh padam lagu)


sedih tapi jodoh dan ajal di tangan yang maha Esa.. sebenar2nye kita nie telah dijodohkan dengan kematian..cuma kita tak tahu bila ianya sampai.. (kesat air mata)..

You Might Also Like

15 Pengulasan

  1. Tempat Cikna pun sama bahang tapi bila petang bestla sbb hujan........;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie pon dh start gelap nie..harap2 hujan.. sejukkk..hihi

      Delete
  2. ok tacing dan sangat sedih... tersentuh perasaan ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn kak farah.. lagi2 lagu dye tu..lagi nak nanges rasenye..

      Delete
  3. miza tengok video ni tadi..miza nangis kak anizz T-T
    sedih sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihkan miza..akak pon nanges..huhuhu

      Delete
  4. Jodoh itu rahsia Allah Anizz.. sebagai hamba kita hanya mampu berdoa kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak yati..anis setuju kate2 akak.. :)

      Delete
  5. nice sharing, anizz jaga kesihatan kay, selamat berpuasa adikku..

    ReplyDelete
  6. di penang setakat semalam masih lagi sejuk sebab hujan turun dengan lebat. cuma hari ini dah mula panas dan tiada hujan lagi

    ReplyDelete
  7. amboi...baru hari ke3 puasa anizz..hehe..btw dh tgk video ni,iklan je rasanya kan,tp cm real la...yg laki 2 kena cancer kan..

    ReplyDelete
  8. cinta sejati bersama tika susah senang, sihat mahupun sakit..

    jemput follow blog izan..

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa kak :D eh eh eh belum terlewat kan.. hehe

    ReplyDelete
  10. Hari ni alhamdulillah dah dapat puasa till day10.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook