anizz sakura

SEARCH KEYWORD : KATA-KATA SEMANGAT

Tuesday, July 08, 2014

Assalamualaikum.. dah beberapa hari nie dok join giveaway dan segmen je kejenye..hihi..maaf la kawan2 ye .. nak support kawan2 blogger.. lagi2 yang ade tawarkan kad raya..haa berdesup jari jemari klik sane sini untuk join..hihi.. bukan ape..kita nak mengembalikan nostalgia kata orang kan.. kalau sms ke whatsapp ke wechat ke.. nanti kalau memory full ke, format ke, haa kan dah payah kan.. kalau kad raya nie, kita akan simpan dalam kotak elok2.. nanti kalau teringat, baca balik..haa kan sengih sorang2 baca kad kan..hahahaha..

eh eh eh mak enon nie celoteh lama sangat kan..hahah.. tadi sesaje rerajin kan nak tengok search keyword kat blog nie kan.. lepas tu hasilnyee seperti gambar di bawah...


haa nampak tak betapa banyaknyee lahai kata kata semangat kan.. mungkin sebab dekat entry SINI kot yang buatkan orang search..hahahha... entry lame dah tu.. time putus cinta...ooppsss..hahahahha... takmau ingat2 dah kisah2 dulu..hihihi... :)

You Might Also Like

12 Pengulasan

  1. Wow.. at least, meningkat trafik anis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..betul jugak tu zizie..hihi..

      Delete
  2. walaupun taknak ingat tapi memberi makna kepada orang lain.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. org yg baca akan lebih semangat lepas nie.. :)

      Delete
  3. betul tue...bile time putus cinta rasa down sangat2 kan..Cik Nur pun sama caranya...dengan membaca kata2 semangat.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..bila baca balik terus rasa semangat balik.. :)

      Delete
  4. sis masih mengenang cinta ... lagi down ... adeh

    ReplyDelete
  5. wow, tinggi tu... terbaik deh..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook