anizz sakura

How Disney Princes Would Look In Real Life

Tuesday, August 04, 2015

Assalamualaikum..

hari ni banyak tengok gambar prince prince yang hensem.. yang mata biru.. mata hijau... dari pelbagai negara.. tak ingat dah yang mana tadi... so klik punya klik... terjumpa prince yang dalam kartun disney ni.. so anis share la dekat sini... ade yang lagi hensem.. ade yang sebijik sama..haaa... hensemm sangattt kot... agak melting ye.. anis suka yang aladin tu.. lembut je mata ni memandang...mata anis la.. mata orang tak tahu....hahah... ape lagi..jom la layan muka muka dieorang semua..hihi... semoga terhibur di petang hari ni.. ^__^









You Might Also Like

14 Pengulasan

  1. hi :) ni dari buzzfeed kan
    paling minat prince dr sleeping beauty

    ReplyDelete
  2. Singgah petang disini...
    ensem lagi yg real =)

    ReplyDelete
  3. yang last tu hensemnyaaaa.... he he he...

    ReplyDelete
  4. Memang hensem2 dan sebijik sama la kan anizz..kak wana suka tengok yg last tu ^_^

    ReplyDelete
  5. antara semua suka yg last...hahaaa

    ReplyDelete
  6. kalau real hensem macam ohhh....x tdo mlm

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook