anizz sakura

VonvonMe Di Sana Sini

Friday, August 07, 2015

Assalamualaikum..

wahhh virus baru kembali..hihi... anis pun terjebak jugak dengan benda alah ni..kadang kadang nak tergelak pun ade main benda alah ni..hahah... Game ni sesaje je.. bukan untuk tilik nasib ke ape..suka suka je.. mengisi masa lapang dari duk baca cerita entah apa apa kan..hahah... kadang kadang jawapan boleh diterima akal..kadang kadang tak..haha..

Kalau korang nak main game ni jugak..boleh klik Vonvon.me .. meh la tengok apa yang anis dapat... anis tak share pon dekat Fb..hahah.. maluuu titeww taw awaaa.. ^__^ ngeh2.. sila jangan muntah hijau..hahah

http://id.vonvon.me/

http://id.vonvon.me/

http://id.vonvon.me/



You Might Also Like

7 Pengulasan

  1. Arol masih belum terjebak lagi. Hanya tengok kawan-kawan punya kat news feed sambil tersenyum sorang-sorang. So, Anis nak pilih ahli piano ke atau Lee Min Ho? Hehe! :D

    ReplyDelete
  2. ha'a..ada baca di blog aRz dan Izzeyda...kelakar lak...suka2 boleh lah

    ReplyDelete
  3. Aniss...sorry lama x singgah sini

    ReplyDelete
  4. Ramai dah yang main benda ni. hehehe. Seronok je tengok :D

    ReplyDelete
  5. hehehe.. sepah kat fesbuk.. xdok try lagi..

    ReplyDelete
  6. Amboi,..banyak na calon-calonnya ;)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook