anizz sakura

Pernahkah Anda Kecewa??

Monday, June 02, 2014

Assalamualaikum semua.. dah sampai bulan jun dah kite.. dan dah bulan syaaban dah.. hujung bulan dah puasa kan? tak sabarnye la nak puasa.. dulu kecik2 suke sangat puasa sebab nanti mase raye ramai kesian, so bg duit raye lebih..hihi.. lagi satu, mintak ape je..semua mak masak atau beli..syokk.. dah besa nie same jugak cume tang duit raye tu tak de dah kot..hihi..

okay la... pernah kecewa?? tak kira la dengan pakwe ke.. kawan ke.. pernah kecewa?? hurmm.. kadang2 kita puas jaga hati orang tu..tapi dia tetap kecewakan kita jugak.. kenape la susah sangat nak faham kan..haishh.. ehemmm..nie bukan kecewa dengan pakwe taw..kecewa dengan "kawan".. kadang2 rasa nak merajuk pun ade..haishhh.. kadang2 anis suka melayan perasaan sorang2..haa mase tu la pulak, ade air2 jernih turun membasahi pipi.. bukan sedih ape.. cume bercerita dengan diri sendiri.. feeling orang kata.. tak suka sangat nak cerita dengan orang lain..sebab.. orang takkan faham ape yg kita rasa.. dan ade jugak, bila kita cerita, orang tu buat2 dengar..tapi sebenarnyee tak fokus pun ape yang kita cerita.. haishh..anis nie senang nak baca air muka orang taw.. ohhh kecewaaaanyaaa...

tu sebab la dah tak terupdate blog nie beberapa hari..sebab bila nak menaip, mesti jadi draft..takde feel nak menulis.. nie dah dapat feel,,haaa hambek tulis panjang2.. mungkin anis ada salah kot.. anis nak suruh orang faham anis, tapi anis tak nak faham orang..mungkinn... nobody perfect kan.. ke muka anis nie yang nampak garang??errr... macam2 persoalan bermain di fikiran.. soriii la korang semua..bebel2 pulak kan pepagi nie.. hidup kalau takde masalah memang pelik kan.. normal la masalah macam nie kan.. kena kuat semangat je nak hadap semua ni..

p/s : sorii anis takdapat blogwalking sangat..masih dalam mood sejuk..huhu.. anis slow2 blogwalking dan follow back korang ye.. :)

You Might Also Like

15 Pengulasan

  1. biasalah..perempuan kn mmg over sensitip..lgi truk time pms..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. kalau time pms..ade org kacau mud, memang habis la org tu,.hahaha

      Delete
  2. bohong la kalau ada manusia yg x penah rs kecewa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecewa semua tu lumrah kehidupan kan.. :)

      Delete
  3. salam. huhuhu pernah..banyak kali.. :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. same la..banyak kali jugak..hukhuk.. sabar dan semangat untuk harunginye ye.. :)

      Delete
  4. Sabar ye Anizz... adatlah tu bila kita kecewa dan mengecewakan... Maaf tu dendam yang terindah. Ewah! Tajuk lagu pun boleh... hehe

    ReplyDelete
  5. kadang2 berkwan memng jadi macam tu,
    take care kak anizz,tak mo sedih2 taw :)

    ReplyDelete
  6. Hehehe nak kata tak penah kan org kata lawak la dia nie ..Saper tak penah kecewa kan ?? Setiap org pasti pernah kecewa ..Begitu jugak la ngan akak ..Pernah berkali2 kecewa tapi bukan bab2 CINTA kecewa bab2 lain..

    ReplyDelete
  7. kita kan manusia yang dah di installkan perasaan. Feel it. Kalau selalu ceria serupa macam duduk di Malaysia saja. tak pernah tengok negara lain

    ReplyDelete
  8. saya pun sekarang kecewa, tapi tak tunjuk. simpan simpan sendiri. dan cuba buat-buat tak tahu. tapi sakitlah menanggungnya. just keep forward kak :)

    ReplyDelete
  9. sis pun selalu pujuk diri sendiri . yg dah berlakuntu kehendak Allah . bagi pihak kita , perbaiki diri juga perbaiki hubungan dgn org lain .

    ReplyDelete
  10. manusia dan kecewa tak dapt dipisahkan...bnyk perkara yang boleh membuat kita berasa kecewa ^-^

    ReplyDelete
  11. Alalala.. takmau lea syedih2 dik.. senyum sikittt... lumrah kehidupan.. bukan semua yg hepi jea dtg pada kita.. ingat tu jea yea yunk..

    ReplyDelete
  12. saya kalo kecewa or sedih, blog la tempat nak luahkan perasaan tu..hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook