anizz sakura

Sapa Nak Tahu Tentang Diet Atkins??

Monday, June 16, 2014

Assalamualaikum semua.. hollllaaaaaaa... *buat senaman mulut* hihihi.. haa diet atkins?? dah kenape kan dengan anis nie.. nak berdiet ke??hihi ketahuilah bahawa anis memang bukan orang yang berdisiplin dalam berdiet nie.. ade je cheat sikit.. tapi sekarang on diet dah masuk hari ketiga.. bukan diet tak makan taw.. nie haa diet atkins.. anis pernah menulis pasal nie..tapi mase tu syok sendiri je.. takde sape bace..sobs sobs..sedihkann..huhu.. so korang2 yang nak tahu pasal diet atkins.....boleh terjah sini...=============================> APA ITU DIET ATKINS??

sape2 yang dah pernah atau sedang mencuba tu...boleh la share dengan anis taw...ape2 je pasal atkins..kite berborak kan.. eksaited taw bile tengok dekat group atkins kat fb nie.. ramai dah slim melim taw.. tapi bukan kurus sakit..lagi cantik..kulit cantik..wauuuu memang terpegun taw.. korang kalau nak join grup tu pon boleh..dengan syarat nak join...yang betul2 niat nak kurus je boleh join..*gurau* hahahah.... terjah la grup SINI .. banyak info dari senior2 yang ada dalam grup nie.. cormfirm tak nyesal join grup nie.. :)

sumber ehsan incik google

p/s : sorry kalau entry penerangan apa itu diet atkins ayat kurang sopan..ayat syok sendiri tu..hahahha... selamat membaca.. ^_____^

You Might Also Like

11 Pengulasan

  1. woww..terima kasih atas perkongsian ;-)

    ReplyDelete
  2. Akak diet sekarang .. kurangkan makan malam jer.. Alhamdulillah dah turun 5 kg.. nanti raya boleh turun jadi badan idaman.. ehe :)

    ReplyDelete
  3. menarik..boleh share tuk kengkawan Cik Nur yang nak berdiet nie..hihi...

    ReplyDelete
  4. perkongsian yang menarik. terima kasih

    ReplyDelete
  5. huhu ada kawan rekemen tapi rasa diet herbalife lagi senang :P hihi..
    chaiyok chaiyooook..

    ReplyDelete
  6. salam. hahahha sy tak rajin ambik tahu pun pasal diet+ ni semua hehehhhe

    p.s menabung huawei :))

    ReplyDelete
  7. Diet ni kena disiplin yang kuat... setakat ni akak gagal nak ikut! hehe

    ReplyDelete
  8. Yup, please reduce weight in order to avoid any chronic illness.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook