anizz sakura

CPUV : Lucky Ogos

Sunday, August 31, 2014

Assalamualaikum semua.. lucky ogos?? haa sebab sekali 3 cpuv..alhamdulillah.. incik nuffnang sayang lagi dekat anis rupanya.. hari tu dekat dua minggu tak de cpuv.. hati banyak susah dah.. tak dapat nak cashout tahun nie..huhuhuhu... so ini la dia lucky cpuv anis.. sudi2kanlah diri awak awak semua klik2 eh kalau nampak iklan nie menari nari..hihihi... macam biase nanti inform dekat komen atau shoutbox yang awak dah klik..nanti anis terjah blog korang klik2 pulak ye.. happy ahad day and also not forget to wish Happy Indipendence Day uolls... *cewahh gatal pulak nak ber english* sorii jangan marah.. nanti tak comel.. :)


You Might Also Like

11 Pengulasan

  1. ok dear, mama klik1 ye...
    tahniah tau, untung awak...

    ReplyDelete
  2. wah rezeki merdeka ni anizz..huhu

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnye anizz... tahniah2x....;-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dh rezeki anis kan ^^

    ReplyDelete
  5. wah bestnya banyak tgh on going tu.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  6. Dah lama CPUV tak melekat kat blog..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook