anizz sakura

Siapa Nak Anis BlogWalking ? Tinggalkan Entry atau Link Pleaseeee..

Thursday, August 21, 2014

Assalamualaikum semua... fheww... penat macam lari satu padang.. hihi... anis tetiba jadi rajin  pulak hari nie.. pegi cek follower yang anis tak follow lagi.. hadoiii... banyaknye anis terlepas pandang.. maap ye kawan kawan.. anis tak sengaja.. kadang2 mungkin baca awak awak follow tapi terlupa nak follow balik.. so ade sape2 yang anis belum follow back..?? *haa jangan tipu kata awak dah follow padahal belum* babab nanti..hihi... anis terbaca dekat salah satu shoutbox anis nie.. ade kata kata LUCAH.... anis malas nak printscreen.. sape2 nak baca... pegilah ye dekat shoutbox anis tu... haishhhh... ade jugak mengade2 orang nie kan... tak berani pulak tu tinggalkan link... hurmm... rasenye anis tak buat entry GHAIRAH pon... tapi..... hurmm entahlah,,, so back to topic, sape nak tinggalkan link boleh tinggalkan link di kotak komen di bawah... bye! :)

You Might Also Like

25 Pengulasan

  1. salam. ok baiklah la..bye..hehhehe :P

    have a nice thursday dear :))

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya, nak follow and comment kat blog mamamyja eh.. www.mamamyja.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Anis....akak blogawlking sini...

    Http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nak..nak..hehe

    http://whiteroses.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://whiteroses2013.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://nurfarahudahud.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. miza jugk :)!
    http://dorayakino.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah pagi...nak jgk..

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Jgn lupa singgah ke blog lya ya hhee

    ReplyDelete
  10. http://ckecilberbicara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. http://myputeri21.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Anis...
    http://fayreenmizan.blogspot.com/
    Tq :)

    ReplyDelete
  13. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. <a href="http://karyamahirah.blogspot.com/>Karya Mahirah</a>

    ReplyDelete
  15. singgah lah blog Za..hehe.. sitizawiah95.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. hai waghih den

    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. jom kenal dgn mama.. haha poyo..... hihi

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  18. follow disini ^^

    attackonmysoul.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Hye anis...
    Jemput tgk blog sy..
    www.ainkaswa.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. blogwalking la ke blog saya salu.
    nanti dapat duit :)

    ReplyDelete
  21. banyaknya bunga jatuh...

    http://electricalsembangkosong.blogspot.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook