anizz sakura

Poskad Dari German

Saturday, October 18, 2014

Assalamualaikum..

macam mane la boleh lupa nak publish entry nie semalam..sabo je la.. pagi2 tengok blog..ehh..alaaa cemane nie lupe... banyak makan semut betul..huhu... acctually ceritanya tak berapa hot dah..hihi.. sebab dah tunjuk dekat instagram.. hihi... ye... anis dapat poskad.. akak aisya kita nie si owner http://jindrisska.blogspot.com/ .. baik hatinyee laa.. sebab anis jadi komentator tegar di blog beliau..hahah... bukan ape..suke nyinggah tengok dan baca hasil taip-an beliau.. kelako..hahha.. lagipun suke tengok akak aisya kite nie travel..baru2 nie kak aisya pegi Rome si bandar penipu.. haa kenapa penipu?? pi terjah blog beliau ye untuk bacaan penuh..hihi.. haa kak aisya pon ade jugak buat giveaway..pi terjah dan join.. hadiah lumayan tu..keychain original Paris.. sape2 nak pi join cepat taw.. haa kad bawah nie tu la poskadnye.. sorii gambar yang kaburrr... kameranya teruk..huhu..


to kak aisya tomei tomei.. even dah tulis dekat insta... anis taip lagi sekali dan lagi panjang..hihi.. mase dapat poskad nie.. senyum2 sampai ke telinga taw.. tak pernah ade orang kasi poskad lagi2 poskad dari luar Malaysia..huhu.. dan terima kasih jadi frenz dengan anis.. dulu anis ingat kak aisya sebaya anis taw.. nampak muda dan always awet muda..hihi.. terharu baca ape yang akak tulis dekat poskad tu.. doakan anis berjaya ye.. dan semoga ukhwah kita terjalin erat.. ehem.. balik Malaysia nanti kita dating eh.. jangan bawak encik hubby akak.. kita dua je..hahah *gelak jahat* semoga akak n encik hubby akak berjaya dalam pelajaran.. budak engineering kan?? otak mesti pandai math..hikhik.. poskad akak tu duduk elok je dalam fail anis.. nasib baik tak frame kan..hahah... senyum2 selalu dan take care.. haa lagi satu..update resepi banyak2 dekat blog resepi akak tu..suka bace..hikhik... oke la makin lama taip makin merepek dah pulak..hahah... babai akak.. salam perantauan.. ^__^

You Might Also Like

15 Pengulasan

  1. wah..,bestnya..dah lama tak dapat poskad...tahniah ye

    ReplyDelete
  2. Nampak taj keterujaan.anis kat situ.. heheheh

    ReplyDelete
  3. tahniahhhh...ok saya mengaku saya sangat jeles very the jeles. haha..

    #dtg dari GA Jindrissika

    Roll On : Kenapa NIAT ?

    ReplyDelete
  4. tahniah anis..best kan bila ada org appreciate.hehe

    ReplyDelete
  5. singgah sebentar . .

    http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. bestnyaaa dapat poskad dari orang jauh...

    ReplyDelete
  7. nice...seronok je dpt kiriman istimewa dari org jauh...

    ReplyDelete
  8. wow.. bestnya dapat poskad dr oversea :)

    ReplyDelete
  9. Wah wah wah jahunya ...Dari German tuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. Mesti Aniss golek sambil guling2 ni lepas dpt poskad tu kan kan kan ??

    ReplyDelete
  11. Tahniah anizz, tak rugi kita menjalin ukhwah di alam maya kan... :)

    ReplyDelete
  12. Alaa jelesnye.. tngok yg dapat dah post entry. jeles sgt tauu

    ReplyDelete
  13. weeee ~ samalah kite Anis hihi.. sama sama dapat poskad kasih sayang Aisya..
    suka bace blog dia cute sokmo ^^

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook