anizz sakura

Sample Gentle And Moist Cleansing Lotion From Pixy

Friday, October 17, 2014

Assalamualaikum..



hollaaa... sample dari pixy?? ye.. anis dapat sample produk pixy .. mase tu ternampak status blogger tengkubutang pasal isi borang then refference nama dia.. so anis pon klik link yang diberi..isi borang then hantar.. tunggu dua minggu untuk proses penghantaran.. dan lusa lepas dah sampai.. kebetulan tengah pakai make up..tapi tak tebal sangat la..hihi.. boleh guna produk pixy nie.. :) 

banyak taw keburukan kalau kita tak cuci bersih muka yang ber make up sepanjang hari.. nanti akan ada pengumpulan pigmen solekan menjadikan kulit korang kusam dan tak sekata.. *selalu jadi kat anis..* kedua, liang pori pada wajah tersumbat..haa kalau dah tersumbat, tu yang terjadinya kulit berjerawat dan kemerahan.. ketiga, kedutan pra usia.. yang nie sering berlaku di tepi mata kita tu.. atau dekat dahi.. haa tak nak laaa nampak tua kan sebelum usia.. ishh tak nak... 

so dengan siri pembersih muka dan mekap pixy nie, kita akan dapat kulit sihat dan berseri seri.. macam pencuci muka jugak.. tapi tak payah bilas dengan air.. just tepek dengan tisu.. urut sekitar muka kita.. nanti kulit akan rasa lembut dan lembap je.. anis dah cuba beberapa hari nie.. kulit rasa selesa.. dan yang penting produk nie takde alkohol sebab buat dari madu asli taw..! :)

first time pakai nie.. hihi... ramai kata elok.. so anis kena cuba la kan.. tengok kulit sesuai ke tak.. hihi.. kalau cara nak dapatkan sample tu anis tak tau..tu pun sebab tengok dekat status fb tengkubutang..hihi..

You Might Also Like

17 Pengulasan

  1. kte pun udh terima juga sample ni..... tq pixy

    ReplyDelete
  2. lelaki boleh guna tak agak2nye? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..nak guna ke? jia punye kulit dh oke dh tu..hihi

      Delete
  3. seronok dapat sample gini tau... boleh try2

    ReplyDelete
  4. Best dpt bnda free kan hihi..

    ReplyDelete
  5. menjawab pertanyaan, klik link ni ya!

    http://aniesandyou.blogspot.com/2014/09/nnpremierscreening-themazerunner-terima.html

    ReplyDelete
  6. akk pernah gune jugak bedak pixy nie

    ReplyDelete
  7. Wahh... seronoknya dpt free... nak try jugak aa...

    http://supernifzvitamin.com/vitamin-untuk-kulit-cantik-tak-perlu-make-up-lagi/

    ReplyDelete
  8. Za dapat jugak sample dari pixy.. :)

    ReplyDelete
  9. bestnyer....mcm mana nak dt sample tu eh

    ReplyDelete
  10. Kak Lya pon ada dapat jugak hehehe .........

    ReplyDelete
  11. da guna nanti jangan lupa review..
    akak dulu penah skali aje mintak sample.. cereal super :P sebab makanan hahaha..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook