anizz sakura

Clash Of Clan Semakin Diminati Kaum Hawa

Sunday, November 30, 2014

Assalamualaikum..

haa..tajukkk..hahah.. sesape gugurl yang main clash of clan tu tak? best ke? nak buat survey nie bagi gugurl la.. yang lelaki tu anis tau, ramai yang main.. haa jangan nyorok..hahah... anis tak main pun..just tengok adik main je.. haiyaa.. dulu fenomena candy crush saga.. sampai masuk paper ade orang main game tu tak makan dan tak minum.. kali nie game clash of clan nie, sampai sebelum akad nikah pun ade pegi cek kubu pertahanan yang korang bina tu..hahah.. lawak2 je taw.. ape2 pun main biarlah berpada-pada.. jangan sampai kerja seharian kita terbengkalai pulak.. tak baik tu.. haa sesape nak join clan adik anis boleh join dekat Malaysia Reborn.. hahahha... nak promot jugak tu..hahahha... okee selamat berhujung minggu.. :)


You Might Also Like

10 Pengulasan

  1. Akak serik nak main game ni. Once dah hooked satu kerja pun tak jadi hihihi

    ReplyDelete
  2. Lya suka pi collec money nya je hihi..husband lya yg gila main coc ni

    ReplyDelete
  3. kalau ikutkan saya memang minat game macam ni. game strategi org putih kata
    tapi yang tak berminat sebab satu kena sentiasa main. ada option beli. hmmm alamat semua kerja terbengkalai

    ReplyDelete
  4. Encik suami mmg giler duk main game ni, CN tak faham..huhu

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. Opis saya tak ramai yang main COC ni.
    Jadi saya pun tak terjebak...

    Tapi tension juga bilamana tengah minum-minum member layan game hehe

    ReplyDelete
  6. akak ni tak pernah pulak main game ni dulu agak gak terjebak dgn game fruit saga tu sejak sibuk dgn blog nk mmg x sempat nk layan

    ReplyDelete
  7. intai abang jeeee... malas nak layan.. kang lekat lak. hahahaha xD

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook