anizz sakura

Lirik Lagu Seruan Jiwa - Salma

Tuesday, November 25, 2014

Assalamualaikum..

first time dengar lagu nie mase cerita 7 suami aritu.. masa dengar je pon dah mendayu- dayu je.. bestt.. cari punya cari, jumpa lah liriknye.. memang mendalam lirik dia.. dah tak lain la kerja anis time petang2 camnie.. layan youtube je la..hahha... korang buat ape tu? baru balik kerja ke? hihi... mood berblog pun ke laut jap.. anis akan kembali nanti ye..hihi.. meh la layan lagu nie.. selamat kepetangan ^___^


Lirik Lagu Seruan Jiwa - Salma

 
Saat malam datang menjelma
Kau hadir di dalam bayangan
Angin menyapu mata berlinang mengenangmu sayang
Seandainya bisaku terbang
Membawamu dalam pelukan
Ku dendang lagu seruan jiwaku yang rindukanmu

Dalam setiap bait syair hidupku
Ku hadirkan dirimu
Ku coretkan penaku di sini
Ku serukan namamu

Kau yang aku rindu
Kau yang aku cinta
Kaulah nafasku
Kaulah darahku dalam hidupku

Saat malam datang menjelma
Kau hadir di dalam bayangan
Angin menyapu mata berlinang mengenangmu sayang

Kau cahaya cinta
Dasar baru jiwa
Engkaulah punca Gunung rinduku 
hujung jalanku..
Kau yang aku rindu
Kau yang aku cinta
Kaulah nafasku
Kaulah darahku dalam hidupku

sumber : Youtube

You Might Also Like

9 Pengulasan

  1. salam singgah sini dik....lagu dan lirik lagu ni memang best...

    ReplyDelete
  2. Ohh akak sebelum ni dengar2 macam tu je...baru tau tajuk lagu ni seruan jiwa :)

    ReplyDelete
  3. dgr je tp mmg x tau sapa penyanyinya...

    ReplyDelete
  4. first time dengar. Tak perasan pulak masa tengok 7 suami tu.

    ReplyDelete
  5. tak penah dgr lagi lagu dia huhuhu

    ReplyDelete
  6. tak pernah tgk citer ni mmg tak pernah dgr agi

    ReplyDelete
  7. ada tengok criter ni tapi takperasan plak lagu ni...

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook