quotes

WORDLESS WEDNESDAY : IA TAKKAN KEKAL LAMA

Wednesday, November 05, 2014

Assalamualaikum...


alhamdulillah.. sampai dah kita ke hari rabu nie kan.. kejap sangatt mase berlalu.. huhu.. anis sukaa sangatt quotes nie.. dan agak terkesan juga di hati.. so anis share dekat sini buat tatapan anis dan semua.. ;)


You Might Also Like

8 Pengulasan

  1. kita hanya menumpang di bumi ini :)

    ReplyDelete
  2. betul...kita pun tak kekal lama....jadilah insan berguna :)

    ReplyDelete
  3. sebagai peringatan buat kita di dunia ini...tiada yang kekal...:)

    ReplyDelete
  4. Btul tu Aniss..kita hanya khalifah dibumi Allah ini

    ReplyDelete
  5. betul tu.. yang muda kan tua, yang terang akan pudar... semuanya xkan kekal..

    ReplyDelete
  6. betul...hidup ni macam roda kan...sekejab je kite akan touch bawah...nnt2 naik balik...same jugak, kejab je kite merasa kat atas, satu hari kena jugak rase berada di bawah... :D

    ReplyDelete
  7. nice reminder dear..
    thank you..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook