anizz sakura

Menang giveaway kaler pink ! ^__^

Friday, March 14, 2014

Assalamualalaikum... salam jumaat yg barakah.. :) skrg nie kat tempat anis jerebu teruk.. pagi2 dh mcm kat cameron..hehehe.. harap2 ade la hujan tak lame lagi ye.. kat tempat anis nie, masih ade lagi org dok bakar2 sampah lagi.. adehh.. nt kalu tegur, dye marah kite plak.. sudahnyee senyap je la.. buat2 tak nampak kejadian berlaku..hihi.. haishh dh cerite jerebu plak.. bebel2 plak kan.. haa tajuk kat atas nie bermulaaaa... ececehh.. semalam ketibaan abg posmen sangat dinanti2kan sebab nk dpt hadiah2 giveaway.. bile dh dpt, mak anis dok ckp.. "aikk! asal semua hadiah dpt kaler pink? macam pelik jer macam comel je?"hahah.. ketawa besar anis dgr mak ckp cmtu..hihi.. nie kat bawah nie antara hadiah yg dh sampai semalam.. :)



hadiah nie menang giveaway simple sangat by mimi.. thanx ye..comel sgt..sayang plak nk pkai brooch nie.. :)
Alfa Syamimi..

haa yg nie plak dari kak mia liana n my beauty herbs.. nt nak buat review..inshaALLAH..hee.. :)


You Might Also Like

4 Pengulasan

  1. walaweh!! hadiah lagi,, mama dah lama kot tak dapat hadiah... mama malas nak join segmen ni..

    ReplyDelete
  2. Bestnye hadiah pinky.... Ramping jelita la aniszz pasni ye.....;-)

    ReplyDelete
  3. Serious, tak pernah join mana-mana GA sebelum ni. Not ready yet :P

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook