anizz sakura

Review : Berkeyakinan Selepas Menggunakan SlimFast Diet

Saturday, March 29, 2014

Assalamualaikum.. cukup sudah cabaran 10 hari utk mencuba produk slimfast diet nie.. terima kasih kepada blogger MIA LIANA dan My Beauty Herbs kerana sudi pilih anis untuk menjayakan misi anis untuk slim melim..heheh... anis nie memang susah nak turunkan berat badan... terus terang, anis memang suka makan..ooppss.. tu yang gebu gebu badan dibuatnya.. anis jugak memang susah nak telan ubat..lagi2 ubat yang besar gedabak tu.. tercekik2 bak ang.. so dengan slimfast diet adalah salah satu cara kurus dengan cepat.. anis dapat la minum kan sebab rase dye sedap..haa nak tahu rase ape?

TAHUKAH ANDA??
slimfast diet mengandungi raspberry,acaiberry,apple,orange,hoodia,garcinia cambogia,cassia angustifolia dan collagen.. buah-buahan nie dicampurkan dan jadilah serbuk yang kemudiannya kita bancuh dalam setengah gelas air suam,kacau hingga sebati then kita minum.. rasanyaa sangat la sedap uolls.. tak rase ubat tu pun.. rase macam kita minum teh strawberi tu pun ade jugak la.. mula2 fikir, mesti ada herba pahit2 tu tapi sebenarnya tak pun.. sedaapp.. :)

KHASIATNYA..
fiber oat - sumber vitamin yang bagus untuk jantung dan saluran penghadaman atau usus.. menyerap kolesterol, menurunkan berat badan dan mengurangkan paras glukosa

ekstrak acai berry - melambatkan proses penuaan, membuang toksik, mencegah beberapa penyebab dari penyakit jantung, merawat kanser serta agen pemberi tenaga

ekstrak garcinia cambogia - menghalang pengeluaran lemak, menghalang selera makan, menghalang pembentukan lemak, mengurangkan kolesterol, mengawal metabolisme badan serta merawat buasir dan sembelit. juga sebagai agen pelindung kepada ulser gastrik

ekstrak cassia augustifoloa - merawat masalah penghadaman, menghindarkan sembelit,melembutkan najis dan sisa2 makanan di dalam kolon

hoodia - mengurangkan selera makan, berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori

ekstrak rasberry - mengekalkan kadar metabolisme yang tinggi,membersihkan serta melancarkan peredaran darah, membersihkan dan memperlancar peredaran darah seterusnya membantu tubuh membakar lemak

haa best kan manfaat slimfast diet nie?? produk kurus yang berkesan.. sebab ape berkesan?? haa nie nak cerita.. selalunya perempuan je kan minum2 macam nie.. tapi produk nie untuk lelaki pun boleh.. sebab tu anis kata berkesan..anis dah pun cuba.. semua khasiatnya memang mujarab.. hari pertama anis minum,,, fuhh memang berpeluh2 taw.. merecih2 peluh.. entah berapa kali anis tukar baju.. macam bersenam lari marathon pulak rasanya.. dan anis nie memang ada masalah sembelit..alhamdulillah dengan minum slimfast diet nie, anis tak ada dah masalah sembelit.. lancar je semuanya.. dengan minum slimfast diet nie, anda dan anda akan rasa kurang selera makan taw.. memang nampak makanan rasa nak makan tapi... tiba2 tak ada feel nak makan.. haa magik kan?? so tak ada la anis makan dan makan je kan.. so selepas 10 hari anis dapat kempiskan perut buncit dan kelihatan langsing..ececehh bukan nak over tapi ini hakikatnya.. tak percaya?? meh anis tunjukkan buktinya.. tak edit taw.. (edit kaler gambar je) hee..


nie la produknye yg hari pertama anis start minum..eksaited nak snap gambar sebelum minum..hehehe..

tadaaa nie la hasilnyee.. nampak tak nampak tak??huhu... double chin takdak dah..huhu.. masih tak percaya?? meh anis tunjukkan gambar full yg kurus tu.. :)



oke anis tak tipu kan??hehehe.. 
produk nie memang berkesan.. kalau nak lebih mujarab dan berkesan cepat, minum slimfast diet nie sebulan.. ooppss lupa plak.. berat sebelum anis adalah sekitar 73 ke 74 kg taw.. dan lepas je minum, berat anis 66kg.. banyak tak turun dalam masa 10 hari?? banyak kan? alhamdulillah dengan izinNYA anis dapat capai target..selepas minum je, rasa sangat perubahannya, anis rasa baju anis yg jeans macam dalam gambar tu dh boleh pakai balik dah..dulu kemain lagi sempit dan nampak perut buncit sekarang, tak lagi dah.. dah selesa pakai baju tu dah .. tak ada la dengar suara2 sumbang mengejek anis lagi..ye dakk.. ^__^



Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

You Might Also Like

24 Pengulasan

  1. huyoo akak. makin cun lah lepas ni. hehe.

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari pcl , sy pengguna SFD jugak...Tahniah kerana dah brjaya turunkan berat badan (y)

    ReplyDelete
  3. serius sis?mong pun mcm sis juga..da naik lg skrg...stress gile ni....huhu btw tahniah sis!:)

    ReplyDelete
  4. tahniah...best kan kalau sesuatu produk tu beri kesan baik..good luck..

    ReplyDelete
  5. Bestla serasi ngan badan, Cikna bnyk dh try produk2 ni xb'hasil mls nk lyn dh,huhuu.....;-)

    ReplyDelete
  6. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  7. hebatlah, turun banyak itu, fuyooooo~ *ternganga*

    salam singgah dari blog
    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  8. waaa.. awesome.. tahniah ya..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  9. tahniah yer
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  10. tahniah dan gud luck!follow sini jugak..dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  11. goodluck

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  12. Wah wah wahh!!!
    Congratulations!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Best of luck!!!
    Harap mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
  13. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  14. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete

  15. Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  16. salam. wahh selim melim la
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  17. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/04/giveaway-slimfast-diet-pengumuman.html

    ReplyDelete
  19. Tahniah Anizz... Jelesnya!

    ReplyDelete
  20. Tahniah dari PCL , Anizz anda berjaya .

    ReplyDelete
  21. Hi hi hi kak Anizzzz ekeke.
    CONGRATULATIONS YE :D :D HEEE.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook