anizz sakura

Wordless Tips : Kegunaan Barang Yang tidak Disangka Faedahnya..

Tuesday, March 18, 2014

Assalamualaikum... mendung je pagi nie.. macam nak hujan je pagi2 nie.. nyaman je.. jerebu pun makin berkurang.. alhamdulillah.. :) saya suke saya suke.. ehh dah knape anis mcm mei mei kwan upin ipin nie..hee.. anis jumpe sesuatu yg menarik.. haa biarlah gambar berbicara ye.. :) jom tengokk... ^__^

haa yang nie mesti dah ramai yang tahu kan?? anis baru je tahu.. dah dekat 22 tahun hidup baru anis tahu function dia..hehehe.. 

haa yg nie kdang2 buat yg cara salah tu.. heheh..

yang nie boleh cube utk hias dapur cara yg simple dan murah..tak payah keluar modal yg mahal2..

sape2 ade botol susu segar lebih ke..botol sos besar2 yg lebih tu..yang tak digunakan, boleh cube buat mcm nie..sesuai utk yg suke sgt tanam pokok2 comel.. mcm kaktus ke kan.. boleh cube.. :)

You Might Also Like

12 Pengulasan

  1. gambar pertama! baru tahu kegunaan benda tu..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Laaaa...ada function rupanya tutup tin tu. Yg no 2 tu pon baru tau cara yang betul...haishhh...

    ReplyDelete
  3. Gambar pertama tu dah tau. Gambar kedua tu baru tau. Apa lah -_-
    Hahahahaha.

    ReplyDelete
  4. Zara suka pict no.3 tuu.. xpena tpikir bole recycle jadik pat simpan sudu.. haha

    ReplyDelete
  5. yg 1st tu cik siti baru tau..hehe

    ReplyDelete
  6. Anizz, kak ana baru tahu yg lubang tin tu ada fungsi rupanya... hari ni baru dapat follow sini...

    ReplyDelete
  7. hihihihi tin and botol tu superbbb bhehehehe thankssss

    ReplyDelete
  8. Suka sangat baca blog awk :D saya pon ada blog, mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Haha... memang baru tahu kegunaan benda alah kat atas tu...

    ReplyDelete
  10. hee..tuang air kotak tu baru tau salah

    ReplyDelete
  11. ini sesuai untuk orang yang suka keharmonian. heee. yang straw tu selalu buat hee

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook