anizz sakura

REVIEW SAYIDAHNAPISAH | Si Budak Math Gemar Coklat

Friday, May 22, 2015

Kc? apa maksud kc ni?  kc sama maksud dengan kakcik.. nama sebenar sayidah napisah.. polis typo dalam EFG.. kerjanya cari typo kakak abang adik di EFG.. budak comel yang giler math dan cintakan makanan.. ambil major mathematics lagi dekat UPM sana.. 

sekarang ni tibalah masa untuk review kc kesayangan semua.. sehari kc tiada, ramai je cari dia.. blog cik kc kita ni ade pelbagai info.. nak tahu apa infonya? kena la terjah blog www.sayidahnapisah.com . baru la korang tau apa yang ada.. tak payah pegi blog-blog lain.. dekat blog kc semua ada..

Pelbagai Informasi Terkini


search je korang nak ape? inshaAllah ada.. dalam EFG memang dia la antara penyerinya.. manja terlebih..oopss.. ^__^

berpegangkan prinsip hidup

"No matter what people say, i know what i am doing and Allah will be always there for me"

kc seorang yang bersungguh-sungguh untuk mendapatkan sesuatu.. apa dia? kena la usha blog cik kc kita ni.. menarik untuk yang gemarkan santai-santai dan tak beratkan kepala..

semoga ukhwah yang terjalin ini kekal sampai bila-bila.. keluarga EFG awesome..

You Might Also Like

26 Pengulasan

  1. Semoga ukhwah sesama ahli EFG... kekal selamanya :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. awesome laa kak nani kihkihhhh #sajejerrr

      Delete
  3. Kc memang lain dari yang lain...paling best ada link drama melayu terbaru "Hati Lelaki"

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang peliknya. bila klik


      entry not found

      Delete
  4. Replies
    1. mana ade titeww nakal. nakal lagi abe we :p

      Delete
  5. Moga KC kekal jadi adik kami yg paling nakal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn. inshaaAllah selagi hayat di kandung badan :D

      Delete
  6. rasanya beliau pernah terjah blog sis JM...mcm kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul sis JM!! saya pernah terjah!


      lagi satu, saya pernah kalahkan kak JM dalam peliksss blog amysyeera.com ehehhehe

      Delete
    2. homboihhh semua nak kalahkan ni...

      Delete
  7. rajin juga singgah blog adik comel ni

    ReplyDelete
  8. Moga ukhwah terjalin selamanya..

    ReplyDelete
  9. manja terlebih? baru sikit je kc tunjuk tu kak niz hehehehe :p

    ReplyDelete
  10. kak niz cayangggg~!!! terima kasih review kc muahhhhhh!

    ReplyDelete
  11. Nanti nak jenguk KC lah. Lama tak intai dia :)

    ReplyDelete
  12. sayidah napisah polis typo. huhu

    ReplyDelete
  13. kakcik busukk yg nakal. hahahaha

    *lariikkk*

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook