anizz sakura

WORDLESS WEDNESDAY : BEAUTY WITH BRAIN

Wednesday, May 13, 2015

Assalamualaikum..

antara selebriti yang dalam akademik dia memang tip top.. dah la cantik, pandai pulak tu.. memang sesuai diberi gelaran "beauty with brain"


Celebrity Beauty With Brain


lisa surihani image, gambar lisa surihani hamil, lisa surihani 2015

 Lisa Surihani adalah selebriti yang berkelulusan bidang Undang-undang  daripada University of Aberswyth di UK.


juliana evans image, juliana evans boyfriend, juliana evans 2015

Juliana Evans melanjutkan pelajaran di Western Michigan University dalam jurusan Film, Video dan Media Studies. Kemudian menyambung pelajarannya lagi di New York Film Academy untuk menimba ilmu dalam bidang lakonan.

yuna image, yuna 2015, yunalis zarai image, yuna as a singer, famous singer

Yuna yang menempa nama di Amerika Syarikat adalah pelajar jurusan Undang-Undang daripada Universiti Teknologi Mara. Melihat pencapaiannya sekarang, beliau dikenali di setiap pelosok dunia dengan lagu dan muzik yang dibawanya. 


You Might Also Like

13 Pengulasan

  1. cn pn suka sgt dgn lisa, comey dan low profile ;)

    ReplyDelete
  2. ni yang susah nak cari zaman sekarang... ;)

    ReplyDelete
  3. mungkin bukan jodoh saya dengan lisa... :P

    ya ini boleh dikatakan perfect

    ReplyDelete
  4. suka tengok senyuman lisa.. melting

    ReplyDelete
  5. woww. beauty with brain, isteri idaman. tapi kalau beauty with cooking skill, menantu idaman. hehehe

    ReplyDelete
  6. Sangat bangga dengan yuna. Bawa nama M'sia dengan imej yang sopan...

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook