anizz sakura

Happy Anniversary!

Monday, May 05, 2014

Assalamualaikum semua.. haa happy anniversary to mak and ayah anis la..heheh.. sebenarnye semalam 4 May 2014 anniversary nyee..saje je nak wish hari nie..hahaha... dan tahun nie genap 24 tahun usia perkahwinan mak and ayah.. lame tu..dan macam2 peristiwa dan dugaan mereka hadapi.. bukan senang tu.. mak selalu cakap, kalau takde toleransi dalam rumah tangga, habis la kacau bilau dibuatnyee.. yesss! anis akan ambik kate2 tu untuk panduan masa hadapan..ecececehh... :)

sorii mak ayah, anis takde hadiah atau ape2 yang nak disambut.. just doakan kesejahteraan mak ayah dunia dan akhirat.. terima kasih kerana membesarkan kami 3 beradik yang perangai full of colour..hahah.. semoga perkahwinan yang tercipta, hingga ke syurga..aminn.. mak jugak selalu cakap, orang2 luar nie,kadang2 ade niat nak rosakkan rumah tangga kita tanpa kita sedari.. so jalan penyelesaian, kalau selisih faham antara pasangan, jangan cepat melatah.. bila tengah marah, lebih baik bagi cool down dulu.. bila dah masing-masing cool dan boleh berbincang, berbincang cara baik.. jangan EGO.. ego tak tentu masa memang akan sebabkan pergaduhan yang besar2.. yang mak pesan nie, memang anis akan praktikkan bila mendirikan masjid nanti..inshaALLAH..hee.. ^__^

at last but not least, hargailah pasangan kita seadanya.. kekurangan kita, kesempurnaan bagi dia dan begitulah sebaliknyee.. :) happy anniversary mak ayah!





LOVE YOU ALL! ^__^

You Might Also Like

9 Pengulasan

  1. Semoga kekal bahagia untuk Mak & Ayah Anizz ya ..
    Salam sayang dari Kak Lya ..

    ReplyDelete
  2. Barakallahu Lakuma Fii Khair.. moga kekal hingga ke jannah buat ibu bapa Anis :)

    ReplyDelete
  3. spi anibeseri mak n abah...semuga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
  4. Barakallahu Lakuma Fii Khair.. moga kekal hingga ke jannah buat parent anizz

    ReplyDelete
  5. happy anniversary to ur parents anis :)

    ReplyDelete
  6. Semoga Anizz dan keluarga berbahagia selamanya...
    Cuba Anizz tanya kejap kat mak tu... apa rahsia nampak muda?

    ReplyDelete
  7. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    ReplyDelete
  8. emm..smoge berkekalan..kena berhati2 dgn org luar ni..

    ReplyDelete
  9. orang luar yang tak boleh dipercayai.. mama suka singgah sini sebab lagu ni.. bestt!!!

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook