anizz sakura

WORDLESS : Senaman Yang Baik Untuk Semua

Sunday, May 18, 2014

Assalamualaikum.. haishhh wordless lagi..hahah... kite santai2 je la sabtu ahad nie kan.. nie ade snaman yang boleh di amalkan time dok on9 lelame ke.. main game lelame.. duduk je kan... nanti naik lenguh satu badan.. haa bahaye taw kalau tak regangkan badan... nie ade snaman ringan untuk anis dan semua kawan2 tersayang... saje share kat sini sebab anis boleh tengok balik kan..hihi..



selamat mencuba !! :)

You Might Also Like

7 Pengulasan

  1. Alahai ...Jom la kita ringankan badan regangkan badan dgn senaman mudah ini ..
    Jom bersenam..

    ReplyDelete
  2. anda di tag dalam segmen ni http://pencontengruang.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  3. dah snm ikut cara atas ni :ppp

    ReplyDelete
  4. memang simple. im gonna try it. yeahhhhh =D

    ReplyDelete
  5. Step ke-2 mmg sllu buat..........;-)

    ReplyDelete
  6. rasanya semua blogger kena amalkan sebelum menulis entry.
    adakalanya kerja menulis ini memang stress

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook