anizz sakura

The Liebster Award Part 2

Thursday, May 29, 2014

Assalamualaikum semua.. anis di tag lagi..hihi.. sebenarnye dah lame kena tag..anis peram entry nie lame2 dalam draft sebab terlupa *penyakit pelupa dah ada*..huhu.. soriii..kali nie ambil masa pulak nak jawab.. terima kasih pada wawa a.k.a miss kepeng dan kemey sebab sudi tag anis.. :) anis mcm biasa la..jawab in malay n rojak2 english k..hihi.. :)



soalan dari WAWA..

When was the last time you kiss your mother?
- yesterday.. :)

 What is the most special gift you have give to your parents?
- duit gaji pertama masa praktikal dulu.. tu la first time keja..huhu..

 What memories that you can not be forgotten?
- urmm ape ye.. jatuh motor kot..tu sebab sampai sekarang takot bawak motor..huhu

Where did you learn about blogging?
- tak belajar kat mane2..main godek2 je kat google.. blajar sendiri..huhu..

 Find a picture that you think is the most hilarious and give a reason why?
- suka gambar nie..setiap kali malas nak belajar, kawan2 akan ingatkan dengan gambar nie.. selalu lepas tengok, terus semangat nak study...hahahah..





 If given a choice to go on a trip, where would you want to go? why?
- korea dan yang paling penting nak pegi mekah dulu.. :)

At what age you will get married?
- amboii soklan mengancam fikiran nie.. err ntah la.. kalau dah jodoh sampai nikah aje..ahahaha..

If given the choice to marry a celebrity, who do you prefer?
- of course fahrin ahmad..hihi.. biarlah org kate dia tua..anis tetap suke..hikhik.. ^__^

Hadiah paling istimewa yang pernah anda dapat dan nyatakan hadiah tersebut or gambar
- tiada hadiah istimewa selain mendoakan orang yang kita sayang sihat dan bahagia dunia akhirat.. :)

Pada pandangan anda, kenapa motosikal kawasaki popular di kalangan lelaki?
- mungkin sebab nampak macho kot bila bawak motor tu..hihi..

Kalau anda adalah orang terkaya dalam dunia ni, apa yang akan anda lakukan?
- saving dulu lepas tu bawak family pegi umrah dan haji, lepas tu nak beri rezeki kita nie pada yang memerlukan.. :)



 soalan dari KEMEY..

Masih bekerja atau pelajar?
- dua2 pun tak.. tanam anggur..hihi..

Suka hidup single atau couple(ade bf/gf)?
- err dua2 pun oke kot.. kalau couple menyusahkan, buat ape couple kan.,.hihi..

 Apa nama akaun facebook dan instagram?
- nama fb : Anizz Nissa Sophillea.. instagram takde..

 Sifat seseorang yang tak disukai yang pernah anda hadapi?
- depan2 kata lain..belakang kita kata lain.. heihh rasa nak dush dush je dye..hahah..

Pernah jumpa hantu?
- huihh tak pernah dan tak nak jumpa..huhu..

Pernah kena tipu oleh penipuan yang tak dapat dilupakan?
- urmm pernah ditipu tentang hati dan perasaan.. 

 Takut tak dengan ulat sampah or maggots?
- tak takot just geli je.. euww..

 Anda suka tinggal di bandar atau kampung?
- suka tinggal kat kampung sebab nyaman je.. :)

 Anda pernah diminati oleh peminat misteri?
- kita tak gojes mana ada peminat misteri..hihihi

Apa pendapat anda tentang peristiwa MH370 yang senyap begitu saje?
- bila teringat, automatik hati jadi resah.. mana lah MH370 nie pegi.. :(

 Suke tak jawab soalan saya?
-hihi..orang tanye anis jawab dengan jayanya.. puas hati kan dengan jawapan nie..hihi..

You Might Also Like

10 Pengulasan

  1. harap Fahrin Ahmad baca entry ini hehehe.

    ReplyDelete
  2. owhh peminat fahrin ekk hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah settle jugak.. anis pon dh settle nie..hihi

      Delete
  4. fahrin tu memang kacak..kena bersaing ngan ramai orang tuh kalau nak kat dia..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal..hihi.. alaa sesaje je.. kalau dapat, alhamdulillah..hahahah

      Delete
  5. Hahaha FAHRIN eaaaa ..ambik la ambik la BUJANG LG TU hehhee

    ReplyDelete
  6. thanks anis..ok puas hati hehehe =)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook