anizz sakura

Lucky Number !

Thursday, May 22, 2014

Assalamualaikum... petang2 baru nak buat entry..hahah.. anis kehabisan idea la pulak.. hadoii.. semua blogger2 akan rasa benda nie semua kan..hihi.. hari nie sakit kepala yang amat sangat.. blogwalking pun agak slow hari nie.. maaf ye yang tinggalkan jejak.. anis akan mendaki blog korang slow2..heheh.. oke la ape yang ade dengan tajuk nie eh... haa tak penting pun.. nak bagitau la tadi sempat printscreen something.. hehe.. gambar kat bawah nie haa..

nampak tak angka 9 bagi setiap nombor tu?? sebenarnyee takde la lucky mane pon nombor tu.. just berkenan sangat dengan nombor 9.. sebab birthday anis 29091992... haa terbalik2 nombor pun still dapat 9 kan.. *saje nak suruh korang ingat birthday anis* hahahahah..dan  tarikh kenal seseorang... siapakah?? biarlah rahsia sebab tak rasmi sangat nak cerita..hikhikhik... sakit kepala buat anis rasa nak merapu je la pulak petang2 nie..hahahha.. xD

You Might Also Like

6 Pengulasan

  1. Byknya angka 9..lya suka angka 5

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeke.. nombor 5 tu oke gak..hihi

      Delete
  2. 9 oh 9 .. Kak Lya suka nombor 1 la sebab Kak Lya dan hubby lahir 1hb cuma bulan lain2 jer ............

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet gittew same plak kak lya dengan hubby kak lya.. ade kimia (chemistry) la..hihi

      Delete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook