anizz sakura

Perempuan Atau Wanita Itu...........

Thursday, May 15, 2014

Assalamualaikum semua.... nie anis nak share dengan semua.. lagi2 yang lelaki tu.. hihi.. bukan ape.. saling memahami tu kan penting untuk hubungan kan.., :) .. khas untukmu kaum wanita... wanita complicated tapi mereka juga akan menyenangkan dan menyamankan hati sesiapa sahaja di sekitarnye.. wanita memang suka bebel.. tapi tujuannya untuk tegur kita untuk jadi lebih baik.. jadi berbanggalah kita menjadi wanita.. banyak pahala untuk wanita.. entry anis nie bukan hanya khas untuk wanita..lelaki pun boleh baca.. :) mane tahu korang lebih memahami pasanganmu kan.. :)


perempuan nie memang suke bab2 tacing nie..hihi.. kadang2 just nak perhatian je kan.. betul tak wanita2 sekalian??hikhik.. lelaki je kadang2 buat2 tak faham yang kita tengah merajuk..huhu...





sumber gambar ehsan dari FB kisah wanita...

p/s : unikkan wanita?? berbanggalah anda jika anda adalah wanita.. ^__^

You Might Also Like

4 Pengulasan

  1. ee kalau marah lagi suka diam. hehehe =D

    ReplyDelete
  2. kita saling memahami dan melengkapi ^_^

    ReplyDelete
  3. sukar untuk dfahami.. hehhe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook