anizz sakura

Contoh DIY Simple..

Tuesday, December 02, 2014

Assalamualaikum..

azam bulan nie nak update sekurang2nya satu hari satu entry.. hihi.. harap2 dapat la kan.. idea nie kadang2 ade..kadang2 stuck..huhu.. nie anis terjumpa diy yang simple.. haa boleh la cuba kan.. senang pun senang.. bahan pun sedia ada je dekat kawasan sekitar kita nie.. :)






sumber : semuanya ehsan incik google




You Might Also Like

18 Pengulasan

  1. samelah azam kita ^^ untonglah orang yg kreatif kan..byk je idea yang menarik

    jom usaha sama-sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy!! ade geng.. susah kan nak konsisten update..huhu... anis tak berape kreatif..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. kreatif kan.. anis x sekreatif tu pon..imaginasi terhad..hihi

      Delete
  3. terbaik la idea ni...kreatif sungguh... boleh2 di guna pakai.. ^___^

    salam perkenalan dari mommylina

    ReplyDelete
  4. anizz, strawberi dekat sini, kalau asal2 musim panas, sedapp, manis... tak masam mcm kt msia... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... yeke... bestnyeee.. dapat rase manisssss.... :)

      Delete
  5. Replies
    1. aah dr shikin.. bola tennis tu.. kreatif kan?huhu

      Delete
  6. Yang button tu cantik dan kreatif...:-)

    ReplyDelete
  7. yang button tulah rasa nak buat... cantik :D comel lak tu.. ehehehe

    ReplyDelete
  8. pic yg atas tu mmg cantik tapi kalau sis JM yg DIY camtu..PENGSAN!! lemak sana sini heeee

    ReplyDelete
  9. huuurn akak DIY DIY memang takleh go la hahaha. suka tengok tapi tak mampu..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook