anizz sakura

DIY Cute Hair Styles

Saturday, December 06, 2014

Assalamualaikum..

apa habaq semua?? hihi... hari minggu korang buat ape eh? ade banyak kenduri ke?.. anis masih lagi marathon komen pukal.. maaf kalau lambat sampai blog2 korang.. train rosak..hahhaah... haa hari nie nak share pasal cara nak ikat rambut yang comel2 tu.. terjumpa plak yang macam comel2 kan.. bagi sesape yang pakai tudung tu takpe, jangan risau.. anda boleh buat jugak tapi dalam rumah je la.. lepas tu posing2 depan cermin untuk tatapan diri sendiri..hihi.. sukaaa sangat2 dengan ikat tocang tu.. macam2 stail reti buat tapi tu la.. banyak dah lupa.. hahah... tengok gambaq je la.. kita santai2 je hari minggu nie.. takmau stress2 okee... happy blogging!!! ^___^





sumber semua gambar : google




You Might Also Like

12 Pengulasan

  1. Yang first tu selalu nampak dalam cite-cite korea kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... pandai.. btul tu.. awek2 korea rajin buat rambut style cmtu.. :D

      Delete
  2. cantik sangat..kak wana suka yang 1st tu..nampak cam senang ja nak buat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la dengan anis kak wana.. suke yg first tu jugak :D

      Delete
  3. lama tak terjah sini.hehe..sume cute-cute tapi bila nak buat sendiri terkehel tangan.memang tak reti ikat rambut.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe ain.. ter teleng2 kepala dibuatnye.. mata pon sakit sebab nak pandang belakang cemane.. hahahha... ikat ekor kuda reti la.. :P

      Delete
  4. klu org buatka ok ta[i klu buat sendiri , nak menangis tau .krg kesabaran gitu ...

    ReplyDelete
  5. rambut bentuk bow tuh unik!! flower braid tuh dah biasa kan orang buat.... :D

    ReplyDelete
  6. alamak akak nye ponytail kontot aje boleh la hahaha

    ReplyDelete
  7. Boleh try nih ... Anak dara sorang tu ler jadi mangsa ...

    Anda ditag ... Jom join ...1st Giveaway by Ibu Zarith

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook