anizz sakura

Misi Hampir Berjaya

Sunday, December 07, 2014

Assalamualaikum..

holllaaaaa..... buat apakah itu??? apa misi tu? bukan jururawat oke..hahah... ingat tak dalam entry nie KOMEN PUKAL yang anis ade cakap nak bom komen kan? okee operasi sedang berjalan.. tak boleh sekaligus buat semua sebab kena bace banyak banyak... hihi.. nie sebagai salah satu penghargaan anis pada awak2 semua yang sudi singgah dan komen di blog anis yang tak seberapa nie ha.. banyak perubahan blog yang anis dah buat.. antaranya.. takde dah lagu, takde dah kelopak berguguran dan font tulisan pon dah bertukar..hihi... maaf jika ade kekurangan kerana diriku tidak sempurna.. ecewahhh mengada.. hihi.. so takat hari nie dah buat dua tiga blogwalking komen pukal..hihi.. siap buat senarai lagi taw.. eksaited blogwalking tetap ada.. jangan risau..hihi.. sesape nak anis komen pukal tu, rajin2 kanlah komen di blog anis nie.. next month insha Allah anis akan buat cmnie jugak..

rajin2 sesama kita ye dakk baru win win situation kate org..hahah... anis bace sampai entry berhari2 dan berbulan2 punye taw.. nasib le sape yang dapat komen anis dekat entry lame2 korang..hahha... bom berapi namenye.. kih3.. okee laa.. nak round lagi nie.. happy blogging !!! :)

abaikan tulisan cako ayam tu..hahah... :P

You Might Also Like

8 Pengulasan

  1. Sama2 kita gigih berblogwalking membalas kunjungan kawan2

    ReplyDelete
  2. Seronok kalo dpt bulk komen ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe komen pukal..? jap jap akak nampak nama akak disitu meeeow hehe

    ReplyDelete
  4. amboiii..siap buat list lagi tu..hehe.
    ni kira blogger tegar dah tu :)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook