anizz sakura

Happy Birthday Kak Ana !! ^__^

Thursday, January 15, 2015

Assalamualaikum... 

hollaa... tadi bukak fb.. tengok notification..so nampak la hari ni birthday sape kan.. rupanya hari nie hari lahir kak ana..kalau salah info ni maknanya salah fb la..hahahha..
 owner blog ANA JINGGA.. 



Selamat Hari Lahir kak ana sayang.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t.. sentiasa gojes selalu oke dan bahagia dunia akhirat.. sepanjang kenal kak ana..beliau seorang yang sangat peramah.. rajin blogwalking taw.. blog beliau diselitkan juga tempat2 menarik dan info tempat menarik juga.. haa lagi satu kak ana nie pencinta kucing taw.. sesiapa nak berkenalan dengan beliau...boleh klik klik link ini oke.. memang low profile dan extra peramah.. ^__^

You Might Also Like

17 Pengulasan

  1. Oh..rupanya bday Kak Ana hari ni..dia memang peramah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Wana... In shaa Allah kita teruskan ikatan ukhwah ini ye :)

      Delete
  2. Subhanallah... Alhamdulillah..terima kasih adinda Anizz tersayang, aduhai tersentuh hati kak ana dengan entri ini, syukur Alhamdulillah diberikanNya kesempatan untuk kak ana menjalin ukhwah dan kasih sayang bersama adik-adik dan rakan-rakan blogger sekelian,Semoga silaturrahim ini mendapati pahala yang berpanjangan dariNya... Amin.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday, Ana :) Moga dikurniakan satu tahun yang lebih ceria, bahagia dan dianugerahkan kesihatan yang sempurna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tumpang reply kat sini ye Anizz : terima kasih Farrah MF, Amin.

      Delete
  4. selamat ulangtahun kelahiran kak ana. Kak ana juga rajin ke blog saya

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir kepada beliau.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati oleh Allah swt selalu..

    ReplyDelete
  6. assalam anizz

    kak wana tag awak ya, jom join :)
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  7. anajingga? mcm familiar je nama :-) heppy besday to u too :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jari manis, familiar ke hehe :)

      Delete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook