anizz sakura

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Saturday, January 17, 2015

Assalamualaikum..

fuhh special betul nama GA nie eh.. meriah.. oleh sebab itu..anis join..hihi... sesiapa yang rasa teringin nak tambah kawan, meh la join..support www.papaglamz.com nie ye.. :)


klik banner untuk join oke.. :)

Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

Cara nak sertai :

    
3. Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Contoh :
Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa dalam entri ni. Boleh la kita sama-sama CATWALK di blog kawan-kawan sampai PITAM. Hehehehehe.

SEMOGA BRJAYA SEMUA....!!!

You Might Also Like

19 Pengulasan

  1. All the best, Anis. Akak pun baru joined :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aka farrah pun join? selamat bersegmen

      Delete
  2. gudluck!
    nk joined gak lah ..huhu :)

    ReplyDelete
  3. From same segment :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/red-carpet-giveaway-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. Speciel ke?? Haaaa rebut hadiah tu ye? Selamat bercatwalk... Huhuhu

    ReplyDelete
  5. bagus segmen begini boleh meningkat traffic blog..so good luck Anis

    ReplyDelete
  6. BW...
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/red-carpet-giveaway-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  7. From the same segmen, done following you.http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/red-carpet-giveaway-bersama-papaglamz.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook