anizz sakura

Parah !! Ada Yang Stalker Blog Kita Laaa

Tuesday, January 27, 2015

Assalamualaikum..



tak sangka kannn.. ade yang minat kita dalam diam.. "sibuk" nak ambil tahu pasal kita kan?? haishhh... sangat2 tak sangka.. jalan kehidupan anis ni best sangat ke sampai cari semua akaun laman sosial anis?? fuhh hebat2.. kenapa?? 

lagi bestt dah stalker siap tinggalkan footprint tu..nak kasi tahu la.. i stalker u..hahah... sikap apa la ye... anis sebenarnyee malas nak panjang2 cerita.. tapi tu la.. hurmm.. kalau bukak aib orang kan tak elok.. biarlah dia dengan labu-labunya.. anis ade life sendiri.. tak perlu ambil tahu pun takpe..takde yang "menarik" sangat pun.. hari anis same je macam hari-hari orang lain.. 

kepada anonymous tu.... nobody perfect..so tak payah la nak ambil tahu sangat... apa kata pergi je stalker artis tu..lagi bestt kan... ^__^ nahh muahh ciked.. :P

You Might Also Like

17 Pengulasan

  1. Woww, ade peminat misteri ye.. hihi

    ReplyDelete
  2. siapekahhh diaaa? hahahah. jeng jeng jeng :P

    ReplyDelete
  3. wahhh anizzz ayat duss, menusuk ke hati... sabar lah yer dengan stalker2 ni..lame2 penat, xde dah dia stalk :D

    ReplyDelete
  4. sabar ja la kan anizz..lama2 nanti pandai la dia penat tu..

    ReplyDelete
  5. Hahaa xpe biar stalker tu datang, dia tolong up kan trafik blog ahahaa

    ReplyDelete
  6. wahh...beliau ingin berkenalan dengan adik manis Aniss lah tu

    ReplyDelete
  7. layan bebaik... kalau dia lelebih tu... baru bertindak... jangan kasar sangat nanti dia buat yg tak baik... susah... hehehe... errr saya bukan stalker Anis yer...

    salam kenal... (baru nak kenal nih)

    ReplyDelete
  8. peminat kut.... tak apa lah dik manis, biarkan si luncai terjun dgn labu-labunya... :)

    ReplyDelete
  9. wau..stalker..hebat la sbb ada stalker..hehe..

    ReplyDelete
  10. sama la anis..stalker lak pelik2. blog ain bukan femes sangat pun tapi bila tak layan terus kutuk kita macam-macam.pelik la..

    ReplyDelete
  11. wow Anis.. ada peminat misteri ke ? hehehe kita ambik kira macam ni.. suka hatilah diorang nak buat apa pun. jangan ambil peduli. at the same time.. jangan expose terlalu detail tentang diri sendiri di blog. ada limitnya kerana dunia ini bahaya sayang.. hehehe.. kekadang x perlu ada stalker untuk kita rasa tak selamat.. yang namanya kawan pun menakutkan..

    ReplyDelete
  12. sabar kakniz. peminat misteri... semisteri nota purba x? kikiki

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook