anizz sakura

WORDLESS : DEDICATED TO ALL GIRLS

Monday, January 26, 2015

Assalamualaikum..

kecantikan luaran sebenarnya tak penting sangat.. jika ada, ia adalah satu pakej.. yang paling penting sekali adalah cantik dalamannye.. setuju tak kata-kata ni? 

happy blogging !!


You Might Also Like

24 Pengulasan

  1. Replies
    1. hihi.. senyumlah senyumlah..ahaii cik mek molek..hikhik.. :P

      Delete
  2. :)
    Cantik luar, cantik dalam, cantik sana sini.

    ReplyDelete
  3. betul betul betul... he he he...

    ReplyDelete
  4. dalam dunia ni, mmg akn ade sorang lelaki yang xperlukan apa2 sebab poon untuk suka & sayang kita.... sebab dia mmg sayangg...cewahhh.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka ayat akak..awwww... <3 <3

      Delete
    2. sis JM until now tak jumpa lagi lelaki yg begitu sayang tanpa pandang rupa paras huhuh...sedih!!

      Delete
    3. Akak JM.. kan.. kononnya tak pandang paras rupa tapi T.T hahaha but its okay.. kita pun xnak kalo cinta sayang based on rupa.. so bila da x cantik ? akan kena apa..? tinggal gitu hahaha..

      Delete
  5. btul sgt 2 niss..inner beauty lg pnting,pure..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh..ade jugak pandangan dari lelaki..hikhik.. :)

      Delete
  6. setuju. sebab makin berusia wajah semakin berkedut. tetapi yang masih muda dan cantik adalah akhlak yang mulia :)

    ReplyDelete
  7. betul tu anizz..kak wana setuju sangat..kekadang x perlu la beria nak jadi perfect sangat sebab bila kita jumpa seseorang yang suka pada kita..dia akan menerima segala kekurangan kita tu..hehe..pengalaman sendiri ni..wink2.. ;D

    ReplyDelete
  8. Bilalah nak jumpa orang yang macam ni. Hahahahaha

    ReplyDelete
  9. betul ke cantik luaran x penting..setahu sis JM cantik luaran menjadi keutamaan then baru lihat cantik dalaman..jika cantik dalaman tetapi luaran kurang cantik..tua lah nko kat situ x de yg melekat ...ehh..ye ke..tetapi sbg seorang yg beriman pasti akan melihat cantik dalaman menjadi keutamaan. Ehh..apa aku cakap ni..Anis faham x heee

    Tapi jika di tanya pada sis JM..nko nk cari yg cantik luaran or cantik dalaman..ofccoz kedua2 nya hahaha DEMAND kan..

    ReplyDelete
  10. Betul tu! Setuju dengan kata kata kat atas.. Dan ena dah jumpa seorang yang boleh terima diri ini seadanya.. yeah

    ReplyDelete
  11. confidence is the best beauty :D

    ReplyDelete
  12. one day tu yang wonder bilaaa hahaha.. insyallah the right one will come if Allah say so =)

    ReplyDelete
  13. nak cantik biar cantik dlm dlu ^_^

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook