anizz sakura

WORDLESS : YANG KERAP TERJADI BILA DENGAN KAWAN KITA

Saturday, January 17, 2015

Assalamualaikum..

hollaa.. selamat kepagian semua.. dah sarapan ke?? sesiapa yang belum join segmen anis sila la join oke.. klik link di bawah nie.. syarat dia sangat2 simple..


okee anis terjumpa satu troll nie tadi.. teringat masa sekolah dulu.. kalau sorang minum,lepas tu ade orang lain nak rasa, lepas tu datang lagi sorang nak rase juga dan seterusnya.. lama2 air yang kita minum tentu tinggal sikit kan.. selalu jadi cmnie tak??hahhaha... panjang nau nau ayat anis ni..hahahah... oke.. happy blogging !! ^__^


You Might Also Like

10 Pengulasan

  1. pernah terjadi tapi tak lah seramai ni :-)

    ReplyDelete
  2. tak cukup air tin tu kalau ramai benar nak kongsikan hehe :)

    ReplyDelete
  3. hahahahah lawak XD
    memang pena terjadi XP

    ReplyDelete
  4. Heheheh betul....angin je jadi tuan punya air :)

    ReplyDelete
  5. haha..sikit-sikit lama-lama habis..

    ReplyDelete
  6. So true..
    Tapi, sekarang jangan buat dah tau sebab boleh spread penyakit TB.
    Sesiapa pun x kira umur boleh kena TB tau.

    ReplyDelete
  7. akhirnya tuan punya air tak sempat merasa sebab dah habis..

    ReplyDelete
  8. pernah jadi masa zaman sekolah rendah. hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook