anizz sakura

Program Exchange Blog Feed

Thursday, January 29, 2015

Assalamualaikum..

ehsan incik google


hari ni anis nak menjemput pada sesiapa yang sudi untuk join group whatsapp ni.. ia bukan saja2 dibuat taw.. insan yang memberi idea ni adalah pemilik blog irrayyan.com ni a.k.a mommy irra.. beliau la bagi idea macam2 untuk meningkatkan trafik blog.. salah satunye melalui program exchange blog feed... 

antara kebaikan.. ia boleh menambahkan trafik blog kita dan bagi sesiapa yang beriklan dan menjual di blog ia satu pakej jugak untuk kita dapat potential customer.. disamping menjana pendapatan kita melalui blog... sesiapa yang serius dan ingin join group nie.. boleh la contact anis.. group nie pon takde la stress sangat.. just menyebarkan ilmu blog.. berkongsi pendapat dan juga kita membantu antara satu sama lain.. setakat nie cuma ada 4 orang termasuk anis..

setakat ni masih ade kosong lagi.. haa lupe plak.. bercerita lebih2 plak kan.. pendek ayat, sesiapa berminat boleh pm anis di FB atau email anis di suci_qaseh67@yahoo.com

DETAIL 

NAMA PANGGILAN 
LINK BLOG
NOMBOR TELEFON

You Might Also Like

23 Pengulasan

  1. oiii dah buat post dah. adehhh. tak post lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... harus lah... dah siap draft semalam.. pagi tadi terus publish... :D

      Delete
  2. BAGI KAT SINI LAH BOLEHKAN... :)
    NAMA PANGGILAN : BONDE
    LINK BLOG : http://kumahuitu.blogspot.com
    NOMBOR TELEFON : 0136908331

    ReplyDelete
  3. Macam best kan ada group whatapps ni. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestt. jom la join.. sekarang ade sorg je lelaki..hihi..

      Delete
  4. bagus ni mengeratkan lgi silaturahim :)

    ReplyDelete
  5. agak menarik...thanks for the info...

    ReplyDelete
  6. menarik pula... apapun, all the best! hehehe

    ReplyDelete
  7. Nk buat blog exchange feed ni perlukan no whatsapp ke aniss

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak JM.. klau nak join..contact anis taw

      Delete
  8. ooowh ini ade Anis citer tapi akak blur blur. nantu kita chatting kat fesbuk naaa..

    ReplyDelete
  9. sekarang EFG dah jadi keluarga yg besar ^_^

    ReplyDelete
  10. Tahniah keluarga EFG sekarang. Makin membesar dan maju...

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook