anizz sakura

Contest Buy AVON Online

Friday, April 03, 2015

Assalamualaikum..

haiiii semuaaa..hollaaa... jom semua kita ramai2 join contest nie.. from AVON tuu... 5 pemenang dicari... jom join... :)


klik banner untuk join..

TAMAT 30 April 2015

5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10

Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??

Simple Contest For Great Gift =)

GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!

You Might Also Like

20 Pengulasan

  1. menarik ni Anizz....!!
    nanti nak join... hehehehehe.. mana tahu dapat lipstick Avon yang vahh-vahh-kebabomm tu ke kan... cewaaahhh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join.. mane tahu bertuah :)

      Delete
    2. Ok dah join : http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

      Delete
    3. Ok dah join : http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

      Delete
  2. ya Allah bestnya.....cam nk join lah, kalau menang nk kasi kt mak akk....best!! goodluck anizz :D

    ReplyDelete
  3. CN singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  4. menarik ni..kak wana pun nak join juga..btw, all the best ya anizz

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  6. Kieyrah datang dari segmen yang sama :)

    http://kieyrah97.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  7. Salam snggah... dr contest yg sama...

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama..gud luck

    http://aisyahambris.blogspot.com/2015/04/contest-by-avon-online.htm

    ReplyDelete
  9. good Luck
    Singgah dari Ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  10. avon tu... menang x kakniz? hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook