anizz sakura

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Tuesday, April 21, 2015

Assalamualaikum..

anis memang ada masalah pada kulit..macam-macam produk dah cuba..elok sekejap je..lepas tu dalam masa beberapa hari, terus rasa kulit gatal-gatal..lepas tu mengelupas..haiyaaa memang agak bengang la.. ni pengalaman anis sendiri lepas anis mencuba produk dari My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare ni.. anis dapati kulit anis.... haaa sila baca sampai habis..hihi..memang berkesan la kan..

My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare


kalau tengok muka anis sebelum menggunakan produk ni, muka anis penuh bekas-bekas jerawat walaupun sikit... lepas tu boleh nampak warna kulit agak gelap dan macam tak cukup oksigen.. kalau tak make up memang muka anis teruk.. merah-merah je muka ni...



testimoni my beauty herbs

boleh zoom gambar ni untuk tengok gambar belah kiri tu..memang nampak menggerutu.. sebelah kanan tu anis dah pakai untuk dua minggu produk ni.. nampak dah kan perbezaan..

okee next gambar lepas sebulan anis pakai produk Whitening Intensive Booster Skincare ni..memang anis sendiri rasa perubahan kulit..permukaan kulit..

testimoni my beauty herbs, whitening intensive booster skincare

haaa nampak tak ? nampak tak? hihi... pengalaman sendiri..dari tadi kan dok kata pengalaman sendiri..hahah.. produk ni, boleh mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit..rasa flawless je taw..serius ni tak tipu... gambar kiri tak make up..sebelah kanan pulak anis just pakai lipstick je.. tak payah pakai make up tebal-tebal dah..hahah..

selain itu, mencerahkan kulit tanpa pengelupasan, Melembut dan melicinkan kulit wajah, Kulit nampak cerah dan licin, Berfungsi sebagai anti penuaan, Menghilangkan parut jerawat dan jeragat tebal, Wajah lebih sihat dan lebih muda..

testimoni my beauty herbs

love love this produk :)


haa ni betul2 terjadi pada kulit wajah anis taw.. no edit-edit gambar.. perubahan ketara.. suka bau sabun dia,cream siang dan malam..best.. dalam sabun ade Marine Plant Stemcell.. pokoknya..syok pakai..puas hati.. :)





Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


You Might Also Like

29 Pengulasan

  1. Wah, bagusnya! Jadi flawless kulit muka :)

    ReplyDelete
  2. makin flolesss lah muka dia pasni :D

    ReplyDelete
  3. salam singgah anis..join ga yg sama. =) good luck jugak ye.. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs-whitening-intensive-booster-skincare.html

    ReplyDelete
  4. wow.. dah 2 org I nampak share testimoni sendiri pakai produk ni... best ni.. anizz nanti share ingredient kat sini..

    ReplyDelete
  5. semakin gebu la pasni..
    bestnye

    ReplyDelete
  6. terbaik !.. semakin berseri2 la hehe

    ReplyDelete
  7. As salam

    singgah sini


    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  8. makin berseri laa wajah.. bagus kan produk nih..

    ReplyDelete
  9. nampak makin berseri-seri lah... shad singgah sini dari segmen sama.. :D
    - Shad

    ReplyDelete
  10. waaaa ni kalau rajin amalkan mesti kulit mcm pelakon korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. eny..eny.. pelakon korea juga tidak dilupakan ye...
      fanatik betul ni... hihihihiii... :p

      Delete
  11. bestnye anizz.. cantik dh kulit muke.. :)

    ReplyDelete
  12. makin manis adikku yang bernama aniss :)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

    Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  15. Wah..mmg makin berseri2..perubahan yg amat ketara...nak try lah :-)

    ReplyDelete
  16. phewittt.. makin lawa la orang tu >.< good luck ye.. saya join juga. hehehehe

    ReplyDelete
  17. Bestnya pakai produk nie. Boleh nampak perubahannya. Makin comel anis...

    ReplyDelete
  18. aina smpai skrg masih pkai produk ni. hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook