anizz sakura

Syampu Safi Shayla Memang Produk Terbaik

Wednesday, April 01, 2015

Assalamualaikum..

Syampu Safi Shayla


baru2 ni anis bertukar pada syampu safi yang paling latest.. sebelum2 ni sepupu2 anis ramai dok suggest syampu Safi Shayla nie.. katanya wangiii..anis ni malas je nak layan kan..haha.. sebab dalam hati kata..ye laaa tuuu... tapi ari tu mase balik kampung.. alkisahnyee.... terlupa nak bawak syampu..so pinjam la sepupu punye syampu... sekali bau...wahhh wangiiii.. ingat kan wangi kejap je... rupenye lama... tak tipu... kalau botol pink lagi bestt bau dia.. yang botol hijau beli sebab mak anis ade masalah kelemumur..so beli yang hijau..hihi...

Ini bukan entry berbayar taw... pendapat sendiri..hahah...just nak share dengan korang produk yang anis suke gune.. produk safi ni anis gune banyak kali dah.. memang semua wangi.. yang pentingggg dijamin halal... syampu nie kan khas untuk wanita bertudung.. so memang highly recommended la syampu nie..sebab tahan lama wangii..peram dalam tudung lame2 pon bila bukak tudung..wahhh segarrr sekali... tak percaya?? haa gi beli sekarang...hihi... suke sukee... :D


You Might Also Like

17 Pengulasan

  1. hehe..bagus review anizz tu ..buat kak wana rasa tertarik juga nak try..heheh ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Farrah juga sudah tertarik nih! :)

      Delete
  2. kak ana pun suka aniss,wangi sangat kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. nk try gak. tp nnt kne pki tudung plak. heheeee

    ReplyDelete
  4. memang wangi syampu nih.. Eyda memang guna syampu nih sekarang..

    ReplyDelete
  5. SS alergy product ni.. Pernah pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nape SS? Tak kena dgn kulit kepala ke...

      Delete
  6. btl tu anis..
    mmg wangii
    akk pon suke gak pakai syampoo nie..

    ReplyDelete
  7. sis JM mmg guna shampoo ni Anis...botol oreng

    ReplyDelete
  8. kawan akak plak pakai kata tak best.. dia kata rambut jadi kering.. aigooo..
    macam mane tuu hahaha.. akak tak pernah try..

    ReplyDelete
  9. aina pun baru cuba guna syampo safi shayla jugk tapi yg wrna hijau, xwangi pun. huhu nnti nk cuba yg ni

    ReplyDelete
  10. Memang best syampoo nie. wangi sangat...

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook