anizz sakura

REVIEW PRODUK : Floral Mask, Vitamin C&E by Dian Pixy

Monday, April 06, 2015

Assalamualaikum...

FLORAL MASK, VITAMIN C&E by DIAN PIXY


bila sebut pasal wanita.... semua ingin kulit yang flawless je kan... tak nak ade bintik hitam, jerawat semua tu kan... anis pun sama juga... so produk ni pun dah terlajak laris dah... dah dikirakan terkenal juga la... baru2 ni dian iaitu pengasas produk Floral Mask dan Vitamin C&E ni bagitau yang produk nie maintain sahaja harga nye... haa tak payah la dok kire GST bagai sebab harga tetap sama.. kualiti dan kuantiti juga sama.... sapa tak nak kan?? okee tak nak celoteh banyak2... jom dapatkan segera.. pastikan dari agen yang sah oke... produk dijamin HALAL lagi baikkkk!




Harga RM 80 Semenanjung, Sabah & Sarawak





Harga RM39.90 Semenanjung,Sabah & Sarawak
.
.
.

DAPATKAN SEGERA... 
WHATSAPP DI 011-33548345 (Nizz)

You Might Also Like

18 Pengulasan

  1. produk utk org mls? hahahah gelak sy

    ReplyDelete
  2. Nak try blh juga. Tpi msh setia dgn yg satu hihi

    ReplyDelete
  3. i like purple.....!! hehehehe... :)

    ReplyDelete
  4. kak ana pun nak cun gak lah aniss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana lagi cun dari Fatin Liyana tu haaa... tak caye cuba selfie.. :)

      Delete
  5. floral mask tuu ada jugak rasa nak beli. nak harga kasih sayang boleh. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..harga hbis murah dah nie.. amanah dari pengasas..hihi.. kalau nakk pm le nani :)

      Delete
  6. ada gak baca kat blog sape ntah...Shad kot dia promote product nih

    ReplyDelete
  7. gebu dan putih satu badan? wowww...pernah jugak try cream ibu putih...tapi x de kesan...anis cuba dulu kalau berkesan boleh sis JM try lak...nak juga putih...no more Qu Puteh

    ReplyDelete
  8. yg masker kaler purple tu ingt nk beli jgk la.. mcm best jeeeee..

    ReplyDelete
  9. Kawan ena makan vitamin dia, elok juga kulit dia. makin cerah. Yang Floral Mask ena pernah pakai dulu, Best best

    ReplyDelete
  10. Hehehe comel comel..blh cuba ni

    ReplyDelete
  11. nak nakkk! nnt kc wasep kak niz hehe

    ReplyDelete
  12. sukenya mask yang warna purple tuh...anizz!! harga berapa tuh?

    ReplyDelete
  13. adeee floral mask tu.. beli dua bulan x abes lagi ni ahahah..
    jarang pakai pun.. kalo pakai certain area saja..

    ReplyDelete
  14. Ramai yang pakai produk nie... ramai orang suka...

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook