anizz sakura

CABARAN7HARI | Drama atau Movie Kegemaran

Monday, October 05, 2015

Assalamualaikum...

haiiii selamat hari isnin ! jaga kesihatan ye semua... IPU setiap negeri pun tahap tidak sihat ni.. banyakkan minum air dan kurangkan aktiviti luar taw... okayy pesanan khidmat masyarakat..hihi... 

Drama / Movie Feveret.. hurmm.. apa ya.. semua layan je.. hahah... tak tahu la yang mana best.. selalu layan drama korea yg best2 tu.. macam gang doctor yang baru baru ni.. tak de unsur romantik sangat.. biase biase je la.. apa eh...hihi.. tak boleh buat keputusan.. tapi kan.. apa apa pun, anis suka layan cerita fairytale atau kartun..haa walaupun dah besar gedabak ni..tetap layan cerita budak budak..berangan kahwin dengan anak raja..hahah... poyoo sangatt..ngeh ngeh... bagi anis, bila layan cerita macam ni, kita santai..tak fikir berat berat.. rilex... tu anis la..kalau orang lain tak tahu...

beauty and the beast

cinderella 2015,cinderella movie

snow white, snow white movie

the princess and the frog


banyak lagi sebenarnya tapi cukup la ni je dulu eh..hihi..nampak sangat anis macam budak budak layan cerita ni..hahah.. tapi serius, memang best layan.. otak rilex je.. tengok ulang kali pun tak muak..heheh.. cabaran kelima siap !

You Might Also Like

13 Pengulasan

  1. Bonde suka tengok Cinderella yg cantik tu...

    ReplyDelete
  2. smua pun feberet I tu.... walaupun dah veranak 3 kan wakikikiki

    ReplyDelete
  3. haha. sah jiwa mcm kanak2 lagi

    ReplyDelete
  4. suka tengok katun eh? kikikii....

    ReplyDelete
  5. hehehehehee... suka berangan eh Anizz... :p
    fairy tale sangatttt niii..

    ReplyDelete
  6. akak pun minat gak cerita2 gini

    ReplyDelete
  7. cinderella tu best..tp semua tu memang kak zati layan..hehehe

    ReplyDelete
  8. Cerita Disney memang seronok kan :D

    ReplyDelete
  9. Kak Sha pun suka tengok jugak, hihi :p
    Kadang-kadang nak fefeling pwincess jugak, ahaks. Nak rasa kat realiti nan hado lah jawabnya, hikkkssss. Tapi akak suka yang versi original. Macam Movie Cinderella yang baru-baru ni tak masuk sangat.

    ReplyDelete
  10. Bukan kata budak2.. mak budak pun layan juga citer-citer princess nie.. hehehe

    ReplyDelete
  11. oooo. anizz suka fantasy macam ni eh rupanya :P

    kita doakan anizz jmpa jodoh dengan anak raja :P

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook