anizz sakura

CABARAN7HARI | Perkara Wajib Setiap Hari

Saturday, October 03, 2015

Assalamualaikum..

up entry cepat-cepat.. hihi... maklumlah hari minggu..macam macam benda nak buat... tapi, cabaran harus disahut sampai tujuh hari..inshaAllah... apa yang anis wajib buat setiap hari? selain "melabur saham" tu..hihi.. 

Paling tak suka lipat baju.. basuh baju kira okay la lagi..hahah... semua orang guna mesin automatik dah kan.. dekat rumah anis ni masih menggunakan mesin manual..hihi... walaupun old school tapi tetap berjasa pada tuannya.. menyenangkan jugak walaupun bunyi dia.. bising giler..hihi... ni la gadget yang selalu anis guna..hihi..gadget ke? okay salam hujung minggu... jaga diri jaga kesihatan semua... ^__^


You Might Also Like

13 Pengulasan

  1. kann..paling malas lipat baju.hahhaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.fzah pn gne yg sama..hehee

    ReplyDelete
  3. gadget bukan hari ke 7 ke?..ooo.buat entry 2 in 1 kot ni, hari ketiga boleh hari ketujuh pon bolehhh..hehe

    ReplyDelete
  4. Ehh cmala lya pun guna mesin mcm ni juga, x maw guna auto tu nnt wash rosak spin pun ikut rosak

    ReplyDelete
  5. Paling malas lipat baju. Hahahaha... Smlm basuh bju.. Tpii hold je.Wakakaka.lupa nk tkn start balik

    ReplyDelete
  6. hehehehee.. klasik sangat mesin basuh ni Anizz.. masa kak ain sekolah rendah dulu rumah kami guna mesin ni la.. leceh betul.. dah la bunyi spin kuat giler...!!

    hahahahhaaaa... :p

    memori sungguh..

    ReplyDelete
  7. As salam..

    Datang BW ke sini dari segmen menyahut cabaran 7hari KEFGKBBA..done folo anis ;)

    Tak kisah walaupun old school..janji berfungsi..

    ReplyDelete
  8. Hehehe basuh baju sidai baju ok jer..part lipat baju tu ramai yg malas hahaha

    ReplyDelete
  9. Wahhh Win... Rajin Basuh Baju sama dgn Bonde... Bab Lipat... kurang sikit siapa nak tolong yea...

    ReplyDelete
  10. Melabur saham wajiiiiiibb tu anis ! Hihi. Tapi memang kena lah basuh baju setiap hari. Kalau tak, menimbun baju. Nak melipatnya pun sengsara nanti, huhu. Mesin basuh manual ada orang kata lagi bagus dari automatik. Sebab kalau auto, baju cepat rosak.

    ReplyDelete
  11. sma lah.. basuh memang best.. part lipat tuh bercinta raser..

    ReplyDelete
  12. hehehe macam rumah maktok kita. bnyi dia kemain. tapi smpai skang elok lg

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook