anizz sakura

Seni Tanah Liat Untuk Perkembangan Minda Kanak-Kanak

Monday, October 12, 2015

Assalamualaikum..


selamat hari isnin !! hari ni anis nak share dengan semua seni tanah liat ni.. bagus taw kalau parents ajar anak anak main tanah liat ni..buat bentuk macam macam.. bentuk makanan ke..haiwan ke.. sambil tu kita boleh ajar anak anak supaya jadi lebih kreatif.. kalau ada yang parents ke..kakak abang yang tak tahu apa nak buat dengan tanah liat banyak banyak, boleh la mencuba seperti gambar di bawah ni..

p/s: anis pun macam nak beli la tanah liat..nak buat dolphin banyak banyak..heee..


Seni Tanah Liat Untuk Perkembangan Minda Kanak-Kanak


seni dari tanah liat, mainan kanak kanak, perkembangan si manja melalui seni tanah liat, playdough, plastesin,
















You Might Also Like

6 Pengulasan

  1. lawanya..orang besar pulak yg tgok jadi sronok :p

    ReplyDelete
  2. menariknyaaaaa.. tp tangan x seni cenggitu. huu

    ReplyDelete
  3. mmg comey.. bkn anak2 je.. zaza pun tergoda hihi

    ReplyDelete
  4. kalau no 3 cik puteri panggil Turbo...sebab ada movie animasi siput tu...memang menarik

    ReplyDelete
  5. Alahai ... Comel sangat ... Bila dah buat comel2 nih mesti sayang nak uli balik ...
    Anak2 saya biasa nyer depa buat peh tu uli balik ...

    ReplyDelete
  6. Obat Tradisional Jelly Gamat mengucapkan terimakasih informasinya sangat bermanfaat

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook