anizz sakura

Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Friday, March 13, 2015

Assalamualaikum..

holllaaa...satu hari nie tak de entri..aduhhhh kemalasan apakah ini..huhu... internet pon buat hal je...adoiii.... oke laa...takmau la celoteh pepanjang kan..mehhhh anis nak korang yang free malam2 ni...jom join segmen simple nie... akak aisya kite dari german nunnnn jauh disanaaa... haaa dye ni geng EFG juge... baru mendaftarkan diri..eceh...haa syarat simple je..jom la kite support..untung2 dapat jadi bloglist org german oiii...hikhikkk...


klik banner untuk join..

TAMAT : 19 MAC 2015

cepat2 join taw... dah nak tamat tu... akakkk aisyaa sayanggg... meh la pilih kite mehh..hikhik... ^__^ tergodaaa tak...hahah.. :P

You Might Also Like

15 Pengulasan

  1. selamat bersegmen, anis. ceria bannernya :)

    ReplyDelete
  2. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Good Luck Aniss
    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. bagi teman-teman yang ingin blogwalking atau cari backlink silahkan mampir dan isi Guest Book salam blogger

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. da kuar result da katanya.. tapi akak x cek lagi.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE

Like us on Facebook